Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányok/nők válaszát várnám, akik vannak/voltak kapcsolatban mozgássérült pasival. Megbántátok, vagy sem?
Mert ha felteszi itt az ember a kérdést, hogy összejönnél –e mozgássérülttel, akkor mondani ugyan sokan mondják, hogy igen.
Most viszont olyanok írjanak, akik valóban meg is tették!
A kérdésem az. Megbántátok, vagy újra megtennétek? Mire jöttetek rá egy ilyen kapcsolat után?
Igazán kedves, hogy ezt írod:)
Igazán kedves hogy ezt írod. Már csak azért is örülök, hogy írtál, mert egyszerre több sztereotípiát is leromboltál:)
Először is eszerint mégiscsak van olyan leszbikus, aki nem gyűlöli a teljes férfi nemet, és képes beszélgetni velük.
Manapság már ez is ritkaság!
Azt mondod: Full nem ide illő vagy, ráadásul leszbikus, én mégis azt mondom többet tettél, mint reméltem.
Nem mozgássérült, de például az én barátnőm vak.
De minden csodás, ami problémát jelent az nem ebből adódik.
Szia, csak most olvastam a kérdésed.
A párom ágyhoz kötött, eleve így ismertem meg, egyszerűen beleszerettem. Alapvetően semmi különbség nincs, ugyanúgy a másik megismerése és az érzelmek az alapja a kapcsolatnak, ugyanúgy vannak kompromisszumok...Persze van, amihez kell némi kreativitás, de ettől függetlenül remekül megvagyunk. Bármikor újra összejönnék vele, semmit sem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!