Szerintetek utólag bemutatható a mozgássérült igazolvány parkolással kapcsolatban?
Hát így meg mondhatják, hogy kölcsönadtad ismerősödnek, családtagodnak a mozgássérült igazolványt, vagy ilyesmi, te meg kitetted a másolatot.
Végül is hiába van nálad eredeti 20 ezres, mégse fizethetsz hamissal a boltban, nem igaz? Aztán ha rájönnek, hogy hamis, attól, hogy van nálad eredeti 20 ezres is, simán megbüntetnek.
Mennyi a büntetés? Lehet jobban megérné befizetni, mint szarakodni velük. Viszont máskor állj forgalmasabb, esetleg kamerázott részre, ott tuti nem törik fel az autót a rokkant kártyáért. Inkább gyalogolj pár sarokkal többet, szerintem megéri. Legalább teljesen ingyen lesz. Látod ha hamisat teszel ki, akkor büntetés van, ha meg eredetit, akkor feltörik az autód és fizetheted a károdat. Erre a kizárólagos megoldás az h máshol parkolsz. Ahol én láttam feltörést, rongálást, mind-mind valami fos részen volt. Máshol nem nagyon mernek szarakodni. Nekem a Budapest belvárosi körúton parkoló autómat az éjszaka közepén fel kellett törni a saját balf@szságom miatt és szirénázva jöttek ránk a zsaruk, mert egy járókelő valahol meglátta és hívta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!