Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Édeshármas kapcsolatban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édeshármas kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel két éve vagyunk együtt és ki szeretnénk probálni egy jóbarátunkkal, később akár jóbaráttal is. Nagyon szeretjük egymást de 18-19 évesen nem akarjuk kihagyni a legjobb dolgokat sem. Szerintetek ez elronthatja a kapcsolatot, ha egyébként jól működik?
2018. júl. 12. 21:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Lehetséges. Ez rajtatok és a 3. félen múlik.
2018. júl. 12. 21:58
 2/17 A kérdező kommentje:
Mi úgy érezzük, hogy nem. Persze azért kissé izgulunk... Szexuálisan nyitottak vagyunk nagyon, szeretjük magunkat jól érezni, és a monogámia eddig ment, csak egyszer élünk, és pont ezeket az éveket szeretnénk nagyon élvezni, de mégsem megcsalni egymást.
2018. júl. 12. 22:00
 3/17 anonim ***** válasza:
56%
Az ezredik kukkold kérdés csak. Tehát ha látod hogy más tömi nem megcsalás?
2018. júl. 12. 22:35
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Ellentétben az előzővel, én értem a kérdésedet!

Gyakorlatból mondom: minden hármas (többes) nyitás magában hordozza az elválást.

Kivéve akkor, ha elég erős a kapcsolatotok, az egymásba vetett hitetek, az egymás iránti vonzalmatok! Ebben az esetben egy kapcsolat röhögve kibírja egy külső szex-tettes jelenlétét!

Az viszont elengedhetetlen, hogy előre és mérnöki pontossággal tisztázzátok a játékszabályaitokat, amelyet minden áron, mindegyikőtök betart!

Ha van esetleg kérdésetek priviben szívesen válaszolok. (a kérdezőnek!)

2018. júl. 12. 22:48
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

nekem is volt ilyen kapcsolatom, csak nem barátnővel, hanem szexpartnerrel, 21 évesen.

alapvetően szuper volt és a mai napig úgy gondolok vissza azokra az időkre h legjobb szexuális élményeim.

de ehhez kellett az is h kellően laza legyen a kapcsolatunk, hogy a csaj szuper nyitott és gátlástalan legyen, meg persze én is. illetve h ne szeressek bele.

barátnővel nem hiszem h belemennék ennyire fiatalon, ilyenkor még nem kiforoott egy kapcsolat ahhoz h túléljen egy esetleges féltékenykedést.

mert hidd el az lesz, meg lesz ami nem tetszik, ott kezdődik h a harmadik félnek nagyobb a farka vagy épp kisajátítja a barátnődet esetleg a barátnőd őt.

2018. júl. 12. 23:27
 6/17 anonim ***** válasza:
70%

Tessék itt az élő példa miért nem akkora buli:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2018. júl. 13. 02:35
 7/17 anonim ***** válasza:
36%
Én 2 lánnyal voltam együtt 3 évig. Nem volt semmi gondunk. :)
2018. júl. 13. 10:55
 8/17 anonim ***** válasza:
75%

Magyarul unod a párod. Minek jártok amúgy? Ti is csak azért mert féltek egyedül lenni?

Esetleg mert a haverodnak is van akkor neked is legyen? Vagy miért?

Hagyd a francba a leányt nálad jobbat is talál egy kettőre erre való az internet.

Lehet már másnak is megvolt

2018. júl. 16. 00:26
 9/17 anonim ***** válasza:
70%
Csináljátok, de gondold meg, akarod-e látni a barátdődben a barátodét. Ha elkezdik csinálni, már nincs visszaút! A barátod akár két perc alatt is "elmehet", de neked ez lehet, hogy óráknak fog tűnni!
2018. júl. 16. 06:59
 10/17 anonim ***** válasza:
12%

A 9-es versenyző még soha nem volt hármasban az ágyban - ezért mond hülyeségeket.

Ha valakik eljutnak a 3-asig, azt nem véletlenül hozzák össze, hanem (vélhetően) jól átgondolva, előre megbeszélve!

Mi voltunk 3-asban, (minkét formában) és nagyon jó volt!

2018. júl. 17. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!