Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édeshármas kapcsolatban?
Ellentétben az előzővel, én értem a kérdésedet!
Gyakorlatból mondom: minden hármas (többes) nyitás magában hordozza az elválást.
Kivéve akkor, ha elég erős a kapcsolatotok, az egymásba vetett hitetek, az egymás iránti vonzalmatok! Ebben az esetben egy kapcsolat röhögve kibírja egy külső szex-tettes jelenlétét!
Az viszont elengedhetetlen, hogy előre és mérnöki pontossággal tisztázzátok a játékszabályaitokat, amelyet minden áron, mindegyikőtök betart!
Ha van esetleg kérdésetek priviben szívesen válaszolok. (a kérdezőnek!)
nekem is volt ilyen kapcsolatom, csak nem barátnővel, hanem szexpartnerrel, 21 évesen.
alapvetően szuper volt és a mai napig úgy gondolok vissza azokra az időkre h legjobb szexuális élményeim.
de ehhez kellett az is h kellően laza legyen a kapcsolatunk, hogy a csaj szuper nyitott és gátlástalan legyen, meg persze én is. illetve h ne szeressek bele.
barátnővel nem hiszem h belemennék ennyire fiatalon, ilyenkor még nem kiforoott egy kapcsolat ahhoz h túléljen egy esetleges féltékenykedést.
mert hidd el az lesz, meg lesz ami nem tetszik, ott kezdődik h a harmadik félnek nagyobb a farka vagy épp kisajátítja a barátnődet esetleg a barátnőd őt.
Tessék itt az élő példa miért nem akkora buli:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Magyarul unod a párod. Minek jártok amúgy? Ti is csak azért mert féltek egyedül lenni?
Esetleg mert a haverodnak is van akkor neked is legyen? Vagy miért?
Hagyd a francba a leányt nálad jobbat is talál egy kettőre erre való az internet.
Lehet már másnak is megvolt
A 9-es versenyző még soha nem volt hármasban az ágyban - ezért mond hülyeségeket.
Ha valakik eljutnak a 3-asig, azt nem véletlenül hozzák össze, hanem (vélhetően) jól átgondolva, előre megbeszélve!
Mi voltunk 3-asban, (minkét formában) és nagyon jó volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!