Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Édeshármas kapcsolatban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édeshármas kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel két éve vagyunk együtt és ki szeretnénk probálni egy jóbarátunkkal, később akár jóbaráttal is. Nagyon szeretjük egymást de 18-19 évesen nem akarjuk kihagyni a legjobb dolgokat sem. Szerintetek ez elronthatja a kapcsolatot, ha egyébként jól működik?
2018. júl. 12. 21:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

Szia 10-es! Én A "9-es versenyző" vagyok! Én csak felhívtam a figyelmét, mivel számolhat. Voltam minden felállásban és nagyon élveztem minden egyes pillanatát. A minden felállás azt jelenti, hogy a feleségemmel hívtunk egy, néha több havert és más pároknál pedig én voltam a harmadik.

Én a magam részéről csak ajánlani tudom az ilyen bulikat!

2018. júl. 18. 08:49
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Majd amikor előtted dugják a csajodat, akkor is tedd fel ezt a kérdést és válaszold is meg magadnak. A válaszod után pedig mond azt, mi nagyon szeretjük egymást a barátnőmmel!!!

Éppen akkor mondd ezt, amikor vonaglik a barátnőd egy idegen farkan!!

Szép is a szerelem!!

2018. aug. 11. 18:37
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Tapasztalatom szerint akik igazán szeretik egymást, sose mennének bele hármasba.

Csakis kapcsolaton kívül!!

El tudnád viselni, hogy valaki más dugja a barátnődet?

Ha igen, akkor hajrá, de gondold át, hogy milyen is a viszonyotok, mert ez rendes kapcsolatokban nem megy.

Én pl. egyiknél se bírtam volna még a gondolatát se, hogy valaki dugja a barátnőmet, vagy én dugjak egy másik csajt.

Tudod, szerelem.

Nyitott kapcsolatnál persze érthető.

24/F

2018. aug. 11. 19:25
 14/17 anonim ***** válasza:
20%

egy jóbarátunkkal, később akár jóbaráttal

Kettő mi a különbség?

2018. aug. 11. 19:25
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem semmiképpen se hagyd ki! Nekem is volt már szerencsém mindkét felálláshoz. Tisztázzátok le mindenképpen, hogy mik a játékszabályok. Fantasztikusan ambivalens érzés, ha látod, ahogy más játszik a barátnőddel. Egyrészről izgató, másrészről valamilyen szinten mindenképpen ott lesz a féltékenység. Teljes érzelmi hullámvasút. Az pedig még jobb, amikor az egész után hozzád bújik, és látod a szemében, hogy bár más férfi is volt benne, mégis minden részével téged szeret, és teljesen magadhoz láncoltad azzal, hogy felejthetetlen szexuális élményhez segítetted hozzá.
2018. szept. 6. 08:44
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Az a kapcsolat nem erős hanem semmit nem ér ahol ez kérdésként felmerül.

Egy normális kapcsolatban az ember nem vágyik arra hogy más dugja a nőjét de arra sem hogy ő mást dugjon.

Voltam hármasban, a nő semmit nem jelentett csak egy lyuk volt illetve 3 lyuk amit dugni lehet. A nő iszonyatosan élvezte hogy ketten dugjuk szopatjuk.

A szexualitásom és élvezeten kívül semmilyen emberi érzés nem volt bennem, se szeretet se szerelem.

Az ilyen nem normális emberi viszony.

Ha szereted a nőd akkor nem dugatod más pasikkal, ha a nőd is szeret akkor nem fog másik farkára és testnedveire vágyni.

Az pedig önámítás hogy ha a szemed láttára basszák és szopatják a nődet akkor az nem megcsalás.

2018. szept. 6. 09:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Számomra ettől nőiesebb egy nő
2018. szept. 14. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!