Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édeshármas kapcsolatban?
Szia 10-es! Én A "9-es versenyző" vagyok! Én csak felhívtam a figyelmét, mivel számolhat. Voltam minden felállásban és nagyon élveztem minden egyes pillanatát. A minden felállás azt jelenti, hogy a feleségemmel hívtunk egy, néha több havert és más pároknál pedig én voltam a harmadik.
Én a magam részéről csak ajánlani tudom az ilyen bulikat!
Majd amikor előtted dugják a csajodat, akkor is tedd fel ezt a kérdést és válaszold is meg magadnak. A válaszod után pedig mond azt, mi nagyon szeretjük egymást a barátnőmmel!!!
Éppen akkor mondd ezt, amikor vonaglik a barátnőd egy idegen farkan!!
Szép is a szerelem!!
Tapasztalatom szerint akik igazán szeretik egymást, sose mennének bele hármasba.
Csakis kapcsolaton kívül!!
El tudnád viselni, hogy valaki más dugja a barátnődet?
Ha igen, akkor hajrá, de gondold át, hogy milyen is a viszonyotok, mert ez rendes kapcsolatokban nem megy.
Én pl. egyiknél se bírtam volna még a gondolatát se, hogy valaki dugja a barátnőmet, vagy én dugjak egy másik csajt.
Tudod, szerelem.
Nyitott kapcsolatnál persze érthető.
24/F
egy jóbarátunkkal, később akár jóbaráttal
Kettő mi a különbség?
Az a kapcsolat nem erős hanem semmit nem ér ahol ez kérdésként felmerül.
Egy normális kapcsolatban az ember nem vágyik arra hogy más dugja a nőjét de arra sem hogy ő mást dugjon.
Voltam hármasban, a nő semmit nem jelentett csak egy lyuk volt illetve 3 lyuk amit dugni lehet. A nő iszonyatosan élvezte hogy ketten dugjuk szopatjuk.
A szexualitásom és élvezeten kívül semmilyen emberi érzés nem volt bennem, se szeretet se szerelem.
Az ilyen nem normális emberi viszony.
Ha szereted a nőd akkor nem dugatod más pasikkal, ha a nőd is szeret akkor nem fog másik farkára és testnedveire vágyni.
Az pedig önámítás hogy ha a szemed láttára basszák és szopatják a nődet akkor az nem megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!