Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is szoktatok így járni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szoktatok így járni? Felnőttként új kapcsolatban izgulok az első szex miatt.

Figyelt kérdés

Voltam már néhény férfival, most viszont egy olyan kapcsolat alakulgat amitől elég sokat várok és konkrétan izgulok az első szex miatt. Vagy kicsit félek is.

Ti hogy éreztetek?

2018. jún. 29. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Soha nem izgultam

Ugy voltam vele ha nem lesz jo

Vagy nem fogok tetszeni neki pucéran

Akkor ennyi

Az élet megy tovább

Tul rövid ahhoz

Hogy minden új szexnél úgy izguljak mint egy szűz kislány

24N

2018. jún. 29. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Annyira izgultam, hogy muszáj volt kerítenem valakit itt a gyakorin, akitől véleményt kértem magamról. Konkrétan ruha nélküli képeket küldtem át fej nélkül. Sose csináltam még ilyet és nem is tervezem többé. Amúgy nem lett semmi a szexből, szóval felesleges volt annyira izgulnom.
2018. jún. 29. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Meg lehet beszélni h két félnek össze kell szokni és nem reális elsőre tökéletes agyjelenetet várni. Vagy megkerheted h legyen türelmes, lehet ő is izgul.

Első alkalmon legtöbb nő csak túl akár esni, ha bejon a pasi megertem h aggódsz, de akkor is lazanak kell lenni.

2018. jún. 29. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is szoktam izgulni. 21L
2018. jún. 29. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!