Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér lánnyal másabb a sex mint vékonnyal?
Megismertem egy elég vastag csajt. Elég nyolulós ami bevallom tetszik. Ha rajta mullik elég hamar az ágyban kötünkki.
Azért érdekel,hogy milyen egy kövérebb lannyal a sex mert eddig csak sokkal alacsonyabb és vékonyabb és könnyeb barátnőim voltak akikkel akár "zsonglörködhettem" (1kézzel feltudtam emelni) volna is.
Pózokat váltani kb lehetetlen
Hamarabb fáradnak, meg állandóan izzadnak
2 férfivel is voltam már, az egyikkel minden pózban csináltuk, nem volt probléma.
167/90
N
Ha szereted a kövér nőket,akkor csodálatos. Ha nem vonzanak,akkor nyilván nem olyan jó. Én imádom a hatalmas,kövér nőket,csak velük szexelnék. Nagyon lelkesek,hálásak.Az ágyban nehezebben mozognak,segíteni kell nekik.
Persze nem mindegy,hogy 100 vagy 180 kg-os nőről beszélünk.
Én alacsony, vékony (gyenge) srácként nem élveztem sem a 80, sem a 115 kilós nővel akivel voltam...
Az orál az jó volt, de külünben aktusnál nehéz odaférni és nem is látok nagyon semmit az egészből.
Lovagolni nem tudnak...
Nem akarok ezzel megsérteni senkit, ez csak az én véleményem.
Az eddigi legjobb nekem a 160 cm magas, 45 kilós vékony lánnyal volt és a 170 cm magas 58 kilós vékony, de sportosan izmos vizilabdás lánnyal volt...
Én egy husisabb lány vagyok, a pasimnak előttem nagyon vékony barátnője volt. Azt mondta velem jobb a szex, mert pl. misszionáriusnál a nagyobb fenekem miatt magasabban van a p.ncim is, és neki úgy kényelmesebb.. :D
Biztos van különbség, én is voltam már kövér és nagyon vékony sráccal is, furcsa is volt egyik a másik után, de most nem ez a kérdés úgyhogy nem részletezem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!