Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a jò szex miatt hiányzik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a jò szex miatt hiányzik az exem?

Figyelt kérdés

Nagyon jò volt vele a szex, és eddig senki nem tudta nála magasabbra tenni a lécet.

Vele mindig igazi nőnek éreztem magam.

Ha találnék olyat akinek sikerül, akkor el tudnám felejteni őt ilyen téren?

tegnap 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
16%
Ha akarod, én hozzádvágom az alsógatyámat , azzal a felkiáltással, hogy "mossad ki te budos qrva" Ha ettől nőnek érzed magad.
tegnap 22:23
 2/4 StevenUp ***** válasza:
45%
Az emlékek megszépülnek a múltban. Egy jó dugás után azt is elfekejted hogy hogy hívnak :) valszeg az exed óta egy jó dugás hiányzik neked
tegnap 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem NEM... Persze nagyban függ, te mennyi idős vagy/voltál akkor, mennyi ideig voltatok együtt, milyen volt az a kapcsolat.

Nyilván az is hú de jó volt(szex), de sok más dolog is van/lehet egy kapcsolatban, ami fontos-fiatalon nem is gondolnánk... Főleg emberi értékek. Persze az ember minél fiatalabb általában annyival aktívabb is szexuálisan, ami nagyon is fontos, de belegondolsz sok olyan idős ember is megmarad együtt, ahol már szinte 0 a szex... ahogy ők mondják lelki társakká, barátokká válnak, aztán nagy néha azért... ;)

Mi sokáig azért járkáltunk össze az exemmel(pontosabban, ő hozzám vissza), mert annyiszor elégítettem ki, ahányszor csak akarta-évekkel a szakításunk után is mindig mondta, hogy "Ezt szeretem benned, te tudod, mi a jó nekem!" Ha csak ezen múlna még mindig együtt lennénk, de már sajnos rég nem... vannak egyéb dolgok is.

Összességében nekem jó pár más dolog is hiányzik, ami legalább olyan fontos volt, mint a szex

ma 00:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok jelenleg csak én pasi vagyok, tök megértelek! És igen el tudnád felejteni....beszélünk? :P F.
ma 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!