Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már olyan erős vonzalmat valaki irànt hogy szinte bárhol bàrmikor le feküdnél az illetővel? Nőket kérdezném
Figyelt kérdés
Most fordult ilyen velem elő először a 27 évem alatt. Megismerkedtem egy sráccal aki hát igen csak helyes. Izmos is és érti a dolgàt. Egyszerűen àrad belőle a feromon vagy én nem tudom. Nyilván sok nő is oda van érte. De konkrétan mikor találkoztam vele mintha még alul is lüktettem volna. Állandóan ahogy figyeltem fantáziáltam. Sose volt ilyen. Nem érzelmet érzek hanem azt h a nyílt utcàn is rá ugranék akár.tegnap 22:18
1/2 anonim 

válasza:

Talán nem pont ebben a formában/nem ennyire erőteljesen, de egyszer ismertem egy srácot, akihez tényleg annyira vonzódtam, hogy attól nem tudtam elvonatkoztatni, akárhányszor csak ránéztem akár. Viszont őt ismertem valamennyire, mielőtt ez kialakult volna.
2/2 anonim 

válasza:

Igen, éreztem.
Egy 40 körüli sármos férfi olyan kisugárzással, hogy totál rá tudnék mászni minden egyes percben.
Mùltkor amikor összefutottunk, jött be az ajtòn, én pedig mentem volna ki és a közel kerültünk egymáshoz.
Ùgy belém nyilalt valami, hogy a fejem bùbjátòl a kislábam ujjáig éreztem.
Ki is melegedtem egyből, tuti az arcomon is látszott.
Az a pasi valamiért veszettül vonz.
Szerencséje hogy nem hagynak magunkra sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!