Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér lánnyal másabb a sex mint vékonnyal?
Megismertem egy elég vastag csajt. Elég nyolulós ami bevallom tetszik. Ha rajta mullik elég hamar az ágyban kötünkki.
Azért érdekel,hogy milyen egy kövérebb lannyal a sex mert eddig csak sokkal alacsonyabb és vékonyabb és könnyeb barátnőim voltak akikkel akár "zsonglörködhettem" (1kézzel feltudtam emelni) volna is.
Voltam 90 kg is, sose volt procedúra a szex, mindent megoldottunk.
Átlag 62 kg vagyok, így is jó minden.
(54 kg-osan nem tudom, milyen lett volna, akkor pont nem szexeltem senkivel.)
kilot nem tudok. De 164 magas és ha átölelelm a fenekénél akkor nem ér össze a 2kezem. Gondolom 100 allatt van még...
80-90 fene tudja.
inkább a tapasztalatok érdekelnek.
Rászántam már magam,őneki kell még igent vagy valamit mondania. Én rés(é)en vagyok.
Nekem volt egy 34é, 165/88 as bnőm, csak szexelni jártunk össze.
Ő mindíg megoldotta, hogy hogy legyek benne minél jobban. Ok, nem az én farkam a legkisebb :-).
Viszont akkora mellei voltak, hogy ha ült a kanapén a combjait elérték. Na ezt pl. imádtam. Simán közéjük raktam így és agyonpisiltem ott köztük :-). Volt hogy a makkom kinyúl a mellei között felül és úgy ment a nyakára fel. Imádtuk így is.
Sztem sokkal nyitottabbak, perverzebbek úgy általában, mint a csodaszép vékonyságok.
"inkább a tapasztalatok érdekelnek."
Egy hátrányt tudnék megemlíteni, hogy hatalmas punci volt alatta, az én méretem nem sokat ért oda. De így is élveztük egymást, mert megvolt az összhang. De neki megvolt pl az az előnye is, hogy a mellei hatalmasak, na azzal nem bírtam betelni, isteni volt. És nagyon jól szopott is. Ő hasra hízott nagyon sokat, hatalmas lógó hasa volt, na ezt is imádtam fogdosni. Tehát ízlés kérdése. 12es voltam.
Visszamenőleg nem tudod “bepótolni“ , de az új aktusokat meg tudod élni , élvezni .
A mennyiséghez minőséghez pedig a megfelelő partnerre van szükséged , akinek annyi és olyan az igénye mint neked .
Ha jó partnert találsz , akkor még sok új dolgot is megismerhetsz .
A mellei azok adják 85D.
De ahogy beszélgettünk
nem igazán perverz sajna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!