Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mellszexről vélemények,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mellszexről vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
okt. 5. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
hanyas a melled?
okt. 5. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mellméret kell hozzá, ha túl pici nem megy.
okt. 5. 22:22
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Jaja, legalább egy D-s, E-s kosár hozzá a célszerű.
okt. 5. 22:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Amit #3 írt, az igaz, a B-s, C-s mellek közé nyílván nem lehet a brét befogni, de cicivel lehet izgatni a kukit, vica versa, azért az is jó. Meg minden méretű mellre rá lehet spriccelni.

Férfiként első osztályú, kérdésedre válaszolva.

okt. 5. 22:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak fináléra jó, mert a cickó önmagában nem csúszik.
okt. 6. 05:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Síkósítóval csúszik,nyílván nem szárazon kell.
okt. 6. 06:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi szeretjük.
okt. 6. 07:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Kiskorom óta teljesen odavagyok a nagy mellekért, így mindig is rengeteget ábrándoztam róla. Aztán úgy adta a sors, hogy az első barátnőim, szexpartnereim kismellűek voltak, nem tudtam megélni, és nagyon hiányérzetem volt. Aztán egyszercsak összejött egy igencsak nagymellű csaj, teljes extázis volt. Utána pedig összejöttem a jelenlegi barátnőmmel, akivel komoly kapcsolatban vagyunk évek óta, szerencsés vagyok, mert E kosaras mellei vannak, most sem győzök betelni velük. Kitudtam vele végre élni ezt a vágyam, és ahogy egyre gyakrabban csináltuk, rájöttem, hogy igazából nem akkora nagy szám a ciciszex, nem ad akkora ingert a farkamnak. Próbáltuk párszor, hogy eltudjak élvezni közte, egyszer sem sikerült. Viszont mégis gyakran csináljuk, mert ahogy a gyönyörű mellei között van a farkam, az nagyon izgató látvány, és ő is nagyon feltud izgulni tőle, mert tudja, hogy imádom a melleit, és ez beindítja nagyon. De be kell ismernem, nem akkora feeling, mint ahogy azt hittem azelőtt, hogy először kipróbálhattam volna. Cicire élvezés teljesen gyakori nálunk, azt imádom, elsősorban a látvány miatt, és ő is szereti.

Ja és igen, kell egy minimum D kosár ehhez. Volt B kosaras barátnőm, mint írtam fennebb, gyönyörű formás kis cickói voltak, és még ő dobta fel, hogy kipróbálhatnánk. Próbálta közészorítani, de inkább az csak olyan volt, hogy a mellkasán húzgattam a farkam, nem az igazi. Kell egy olyan méret, hogy teljesen körbeölelje a cici a farkad.

okt. 6. 09:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem két nagyon nagy mellű nővel volt hozzá szerencsém. Vagy az elején bevezetőként, vagy a végén befejezésként. Nekem nagyon tetszett.
okt. 6. 10:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
95D mellem van, síkosítót nyomok közé és szépen meglehet dugni, szeretem ha közé élveznek, benedvesedem tőle. 27n
okt. 6. 11:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!