Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuknal is van ciklikussaga a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuknal is van ciklikussaga a szex kivanasanak?

Figyelt kérdés
A lanyoknal ugye egybefugg, ha termekenyebb napjaikban vannak, akkor sokkal jobban kivanjak. De nalunk, sracoknal is van ilyesmi? 😅 Amikor azt erzed, hogy minden masodik not megdugnad, aki szembe jon veled az utcan... 😄
ma 17:53
 1/7 cinderella_ ***** válasza:
53%
Nálatok 0-24 órában 🤭
ma 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Tavasszal és nyáron ahogy a k*cseszett toppok előkerülnek, szóval a tél egy áldás és nyugalom a plázák kivételével :D
ma 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Nincs értelme tagadni, tesszük a dolgunk. 😉

ma 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Igen van. Reggel nagyon kívánom, aztán délelőtt, kora délután nem annyira, estére meg ismét.
ma 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

Saját tapasztalat:

IGEN, nekem vannak időszakaim, mikor kanosabb vagyok a kelleténél és mindegy ki csak legyen valaki. Ez nagyon sok mindentől függ.

Edzés, mozgás, kaja, élethelyzet stb…

De ezek nagyon változók.

Tehát férfiaknál ez nem egy fix ciklus hanem az az élethelyzettel, körülményekkel van összefüggésben. De ez csak tényleg saját tapasztalat. Lehet csak beképzelt én magamnak, nem tudom. Saját vélemény…

Tehát a tesztoszteron szintem függ attól, hogy hogyan élek az adott pillanatban…

ma 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

Körülbelül úgy, ahogy az #5 -ös vűlaszadó írja: Kaja, mozgás, időjárás frontok, a vérnyomás ingadozásai befolyásolnak nindent.

Szóval a #2 -esnek meg az az áldás, ha nincs libidó, nem kellenek vágyak, és nem kell a szex. Álljál be akkor szerzetesnek. Sosem értettem meg azokat, akik egy életre le tudnak mondani a szexről.

ma 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:

"Tehát férfiaknál ez nem egy fix ciklus hanem az az élethelyzettel, körülményekkel van összefüggésben."

Ez amúgy a nőkre is igaz, mármint hogy a cikluson felül még ezer más tényezőtől, életkörülménytől is függ, hogy mihez mennyi kedvük van, emberi dolog, nem a nemi hormon szintjének a változásához kötődik. (Mondjuk tudomásom szerint a férfiak szervezetében is zajlik egy folyamatos hormonális ciklikusság, csak nyilván ők nem menstruálnak, ezért nincs olyan egyértelmű, látványos jele a felszínen.)

ma 19:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!