Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy viszonyban mennyire lehet az intimitást is kialakítani a másikkal, hogy azt érezd van hozzá közöd, nem csak egy idegennel szexelsz, de ne is ess át a túloldalra, ne kerüljön túl közel sem?
Én általában mélyebb barátság extrákkal dolgot alakítok ki, nem sima szexkapcsolatot. Tudtunk beszélgetni hétköznapi témákról, kivel mi van, hogy vagyunk, szexről stb.
Fontos egyeztetni a határokat és azt is, hogy ezek milyen irányba változnak a kapcsolat alatt, még ha lazább is a dolog.
Sosem volt viszonyom, de barátság extrákkal kapcsolatom igen. És a leírtak alapján a kettő eléggé hasonló abból a szempontból, hogy csak akkor fenntartható, ha nem keverednek a szexbe túl mély érzelmek.
Szóval szerintem a legfontosabb, hogy ez csak akkor működik, ha mindkét fél őszinte magával és egymással is. Ha önállóan és közösen is ugyanazon a véleményen vannak: hogy ez nem több annál, mint ami, nem lesz belőle nagy szerelem, nem kezdenek belemagyarázni dolgokat abba hogy “jaj hozzám bújt dugás után, akkor talán van esély hogy elhagyja miattam a házastársát”… Ha felborul az egyensúly, ha az egyik fél többet kezd remélni, akkor bukó az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!