Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy viszonyban mennyire lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy viszonyban mennyire lehet az intimitást is kialakítani a másikkal, hogy azt érezd van hozzá közöd, nem csak egy idegennel szexelsz, de ne is ess át a túloldalra, ne kerüljön túl közel sem?

Figyelt kérdés
Szóval sikerült már nektek olyan viszonyt kialakítani, ahol a határokat mindkét fél remekül betartotta? Ha igen, van-e erre vonatkozó tanácsotok?

jan. 15. 17:38
A kérdező szavazást indított:
Igen, sikerült.
Nem sikerült, túl közel kerültem hozzá.
Nem sikerült, túl közel akart kerülni hozzám.
10 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én általában mélyebb barátság extrákkal dolgot alakítok ki, nem sima szexkapcsolatot. Tudtunk beszélgetni hétköznapi témákról, kivel mi van, hogy vagyunk, szexről stb.

Fontos egyeztetni a határokat és azt is, hogy ezek milyen irányba változnak a kapcsolat alatt, még ha lazább is a dolog.

jan. 15. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sosem volt viszonyom, de barátság extrákkal kapcsolatom igen. És a leírtak alapján a kettő eléggé hasonló abból a szempontból, hogy csak akkor fenntartható, ha nem keverednek a szexbe túl mély érzelmek.

Szóval szerintem a legfontosabb, hogy ez csak akkor működik, ha mindkét fél őszinte magával és egymással is. Ha önállóan és közösen is ugyanazon a véleményen vannak: hogy ez nem több annál, mint ami, nem lesz belőle nagy szerelem, nem kezdenek belemagyarázni dolgokat abba hogy “jaj hozzám bújt dugás után, akkor talán van esély hogy elhagyja miattam a házastársát”… Ha felborul az egyensúly, ha az egyik fél többet kezd remélni, akkor bukó az egész.

jan. 15. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Volt ilyen sikerült is. Tanács de komolyan: ne tartson sokáig. Beláthatóan rövid időn belül maradjon szép emlék mindenkinek.
jan. 15. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a legritkább esetben működik úgy, hogy senki nem sérül benne. Ami járható, az a szexkapcsolat, ahol kvázi idegennel szexelsz, vagy a normális párkapcsolat. Le lehet pontozni, de ez a megfigyelésem.
jan. 15. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.Vannak olyan dolgok az életben, amit nem lehet fél gőzzel csinálni.

Nem lehetsz kicsit halott, kicsit terhes, stb.

Ugyanígy vagy közel engedsz magadhoz valakit, vagy nem.

Van intimitás, vagy nincs.

Szeretettel viselkedsz valakivel, vagy nem.

jan. 15. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#4 Teljesen egyetértek veled.
jan. 15. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Sikerült aztán mindig dobbantani kellett mert többet akart

N

jan. 15. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#7 Tehát nem sikerült.:)

Sikeresnek akkor lett volna nevezhető, ha mindkettőtöknek megfelel a helyzet.

jan. 15. 22:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket! Jókat írtatok!
jan. 16. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!