Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire zavarhat egy férfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarhat egy férfit egy kapcsolatban, ha a párja beszél a szexuális életükről a legközelibb barátnőjével?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, hogy állandóan ez a téma közöttük, nyilván kamaszkoron túl már nem is annyira érdekes, de ha mondjuk témába vágna egy-két részlet, akkor is tabunak kell lennie az intimitás egészének?

(Inkább elvi síkon értendő a kérdés, tudjuk, hogy a gyakorlatban nem nagyon jutnak vissza a férfihoz az elhangzottak.)

ma 17:19
A kérdező szavazást indított:
minden formában zavaró
kulturált keretek között nem zavaró
17 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem arról beszél, amiről csak akar. Nincsenek titkaim, mások véleménye meg amúgy sem érdekelt soha.
ma 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
24%

Ez nagyban függ attól szerintem, hogy mit is élnek meg együtt.

Ha a takaró alatt a sötétben havi 1 szex van, az elég száraz.

De ha a karácsonyi vacsora alatt a csajban plug és vibrátor volt utasításra, az más tészta.

ma 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normál keretek közt belefér
ma 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem megy bele a részletekbe, legfeljebb csak nagyvonalakban megemlíti, akkor nem zavar.

De inkább mélyen hallgatott a barátnőm, amikor munkahelyen a kolleganői megbeszélték a gyatra szexuális életüket, nehogy lecsapjanak a kezéről 😅.

ma 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Ebbol azt várják hogy majd rájuk izgul a bnő is.
ma 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
Engem nem zavar, mert azt meséli, hogy milyen k.rva jó vagyok. :)
ma 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!