Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire zavarhat egy férfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarhat egy férfit egy kapcsolatban, ha a párja beszél a szexuális életükről a legközelibb barátnőjével?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, hogy állandóan ez a téma közöttük, nyilván kamaszkoron túl már nem is annyira érdekes, de ha mondjuk témába vágna egy-két részlet, akkor is tabunak kell lennie az intimitás egészének?

(Inkább elvi síkon értendő a kérdés, tudjuk, hogy a gyakorlatban nem nagyon jutnak vissza a férfihoz az elhangzottak.)

jan. 15. 17:19
A kérdező szavazást indított:
minden formában zavaró
kulturált keretek között nem zavaró
25 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem arról beszél, amiről csak akar. Nincsenek titkaim, mások véleménye meg amúgy sem érdekelt soha.
jan. 15. 17:22
 2/16 anonim ***** válasza:
36%

Ez nagyban függ attól szerintem, hogy mit is élnek meg együtt.

Ha a takaró alatt a sötétben havi 1 szex van, az elég száraz.

De ha a karácsonyi vacsora alatt a csajban plug és vibrátor volt utasításra, az más tészta.

jan. 15. 17:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normál keretek közt belefér
jan. 15. 17:45
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem megy bele a részletekbe, legfeljebb csak nagyvonalakban megemlíti, akkor nem zavar.

De inkább mélyen hallgatott a barátnőm, amikor munkahelyen a kolleganői megbeszélték a gyatra szexuális életüket, nehogy lecsapjanak a kezéről 😅.

jan. 15. 18:17
 5/16 anonim ***** válasza:
44%
Ebbol azt várják hogy majd rájuk izgul a bnő is.
jan. 15. 18:24
 6/16 anonim ***** válasza:
36%
Engem nem zavar, mert azt meséli, hogy milyen k.rva jó vagyok. :)
jan. 15. 18:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Normál esetben ezt egy pasi nem tudja

De megnyugtatok mindenkit azzal a bizonyos legjobb barátnője mindent is megbeszélünk akár csak ti a legjobb barátotokkal

N

jan. 15. 20:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
20:17 Rajtam és a partneremen kívül senkire sem tartozik. Család, haver, legjobb barát, senkire. Ffi vagyok.
jan. 15. 20:20
 9/16 anonim ***** válasza:
44%
Exem nyíltan célozgatott a méretemre társaságban. Elsütöttem viccel, de mindenkinek lejött, hogy kicsi a farkam.
jan. 15. 21:01
 10/16 A kérdező kommentje:
Ezen egyébként én is gondolkoztam, hogy a pasiknak vajon mekkora részére lehet jellemző a maximális diszkréció (nem mintha elvárnám, inkább csak azt, hogy tisztelettel beszéljen rólam, ha beszél). Az én "bizonyos legjobb barátnőmet" 14 éves korom óta ismerem, ami több mint 12 évet jelent. Kb. olyan, mintha az ikrem lenne, és mint a világon mindenről, ezekről a dolgokról is beszéltünk, amikor volt mit. Ha olyan partnerem lenne, akit ez kifejezetten érzékenyen érint, biztos meg tudnám állni, de számomra nem olyan magától értetődő, hogy mi a nem helyénvaló ilyen téren.
jan. 15. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!