Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy átlag ötven...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy átlag ötven év feletti nő él még szexuális életet?

Figyelt kérdés
(Az átlagot szeretném kérdezni hiszen lehetnek kirívó esetek.)

szept. 30. 13:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
15%

ja, csak, ha én nem vagyok sörfogyasztó, akkor aránylag kicsi eséllyel fogalmazok meg kérdést az albán vendégmunkások sörfogyasztási szokásaival kapcsolatban

de hát nem vagyunk egyformák, ugye

szept. 30. 20:26
 22/30 Deflohelp ***** válasza:
100%
Az ismeretségi körömben valamennyien.
szept. 30. 21:14
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
cáfolni való sok minden. Én 50+ nőként imádom a szexet. Élvezem is lehet ezért pontozni le pontozni de jobb a szex mint pl húsz ével ezelőtt. De talán azért is mert naponta szexelünk.
okt. 2. 06:18
 24/30 anonim válasza:
93%

Élünk bizony!

Én 61 múltam áprilisban,a Nejem 16-n lesz 60.

Mostanában a második menet el szokott már maradni,(a többiről ne is beszéljünk)

Nála a nedvesedéssel nincs gond,nekem viszont mintha nőtt volna a kezem=D.

Van,hogy 3~4 hétig nem csináljuk,van,hogy hetente szinte minden nap.

A pozíciók is korlátozódnak kissé,hisz már van pici túlsúly,,nem új hajlunk,itt fáj,ott zsibbad.

Az ágyon kívül máshol már biztosan nem állnánk neki...

A 69-t sose szerettük,orál volt,van,viszont részéről a sperma punciba való,nem máshová.

Véleményem szerint a 40~50-s éveinkben volt a legjobb,leg tartalmasabb az együttlét,így visszagondolva.

'88 óta vagyunk együtt!!!

okt. 2. 08:32
 25/30 anonim ***** válasza:
28%
Az én ismerőseim közül velem együtt letették, pontosabban letetették a lantot. Szinte kivétel nélkül a pár hölgy tagja aki már nem igényelte a szexet. Az én párom pedig így boldog , hogy végre senki sem nyaggatja szexel.Ezt a hormonok szabályozzák. Az utolsó együttlét úgy 8 éve történt akkor voltunk 45 évesek. Az első 5 évet kell férfiként átvészelni. Utána érdektelenné válik a dolog. Már csak elméleti síkon válik érdekesség a dolog. Néha fórum nézegetés, stb. A válaszok itt nem relevánsak mivel ez egy szexuális jelegű fórum. Az a nő akit nem érdekel a szex nyilván meg sem nyit egy ilyen oldalt. Van egy hölgy ismerősöm aki 52 éves. Regisztrált társkereső oldalakra. Nemrég törölte magát. Amiatt, hogy nem gondolta volna, hogy 50 év feletti férfiak még dugni akarnak. Ő nem erre keres társat. Tanulságos. Mindenesetre ennyi év után olyan mintha ezt sosem csináltam volna és már nem tartom egyáltalán jó dolognak. Szeretői kapcsolat lehetett volna több is de de már saját magamtól kaptam hányingert. Megalázó az mindenkinek. Férfiként is az utolsó emlékek a szexről, hogy egy lealázó dolog. Soha többet ilyet!
okt. 2. 10:23
 26/30 anonim ***** válasza:
92%
Még 70 felett is szexelünk!
okt. 2. 15:55
 27/30 anonim ***** válasza:
52%
50 év felett már nem ez az emberek gondja. Változik a hormonháztartás és megkomolyodik az ember. Jó esetben. A szex már nem lényeges.
okt. 3. 11:10
 28/30 anonim ***** válasza:
15%

27-es

Jó tudni, hogy a szex valami komolytalan dolog.

Mindig tanul az ember.

:DDD

okt. 16. 08:32
 29/30 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy az "átlag" érdekel, de azon meghökkensz, ha valaki leírja, hogy ő bizony ebben a korban is sűrűn szexel.

Azon viszont nem, ha valaki azt írja, hogy évek óta semmi szex és ez a normális.

Lehet, hogy tényleg ez a helyzet, a középkorúak egy része 0 szexuális aktivitást mutat, a másik része meg fiatalokat megszégyenítő mennyiséget és minőségét produkál.

okt. 16. 08:37
 30/30 anonim ***** válasza:
Az átlag ötvenes nő ilyen-olyan okokból kifolyólag már biztos, hogy nem él nemi életet és nem is igényli. Kivételek pedig mindenben vannak. Vagy pedig a párjának engedve jobb a békesség alapon megteszi.
okt. 16. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!