Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy átlag ötven év feletti nő él még szexuális életet?
ja, csak, ha én nem vagyok sörfogyasztó, akkor aránylag kicsi eséllyel fogalmazok meg kérdést az albán vendégmunkások sörfogyasztási szokásaival kapcsolatban
de hát nem vagyunk egyformák, ugye
Élünk bizony!
Én 61 múltam áprilisban,a Nejem 16-n lesz 60.
Mostanában a második menet el szokott már maradni,(a többiről ne is beszéljünk)
Nála a nedvesedéssel nincs gond,nekem viszont mintha nőtt volna a kezem=D.
Van,hogy 3~4 hétig nem csináljuk,van,hogy hetente szinte minden nap.
A pozíciók is korlátozódnak kissé,hisz már van pici túlsúly,,nem új hajlunk,itt fáj,ott zsibbad.
Az ágyon kívül máshol már biztosan nem állnánk neki...
A 69-t sose szerettük,orál volt,van,viszont részéről a sperma punciba való,nem máshová.
Véleményem szerint a 40~50-s éveinkben volt a legjobb,leg tartalmasabb az együttlét,így visszagondolva.
'88 óta vagyunk együtt!!!
27-es
Jó tudni, hogy a szex valami komolytalan dolog.
Mindig tanul az ember.
:DDD
Érdekes, hogy az "átlag" érdekel, de azon meghökkensz, ha valaki leírja, hogy ő bizony ebben a korban is sűrűn szexel.
Azon viszont nem, ha valaki azt írja, hogy évek óta semmi szex és ez a normális.
Lehet, hogy tényleg ez a helyzet, a középkorúak egy része 0 szexuális aktivitást mutat, a másik része meg fiatalokat megszégyenítő mennyiséget és minőségét produkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!