Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani pasimmal nem olyan jó a szex , pedig sokáig birja csak a penisze nem akkora mint az exemnek , kiderült hogy 16-17cm neki ami ugy tudom atlag vagy a feletti , de ez keves lenne nekem ?? Az a pár cm ennyit jelent ?
Vagy legalábbis ezeket a méreteket mondták inkább :)
Lehet a 20 centis exed volt 16-17 a mostani meg 13 csak mindenki rádob egy 3 centit :D
De ha tényleg 16-17 akkor nem a srác méretével van gond az biztos, mert egy 12 centire még azt mondom jogosan mondják a nők hogy nem nagyon érezni, de azért ez az átlag méreten belül a legnagyobb, vagy kicsit átlag feletti is.
Így látatlanban azt mondanám, hogy az exednek valószínűleg nem csak hosszabb, de vastagabb is volt.
A mostani pasidé sem egy rossz méret, nem hiszem hogy azt a 3 centis különbséget hosszban hiányolod ennyire, viszont ha kevésbé vastag, azt nagyon meg lehet érezni. Mármint a hiányát. Ott 1cm különbség már ég és föld.
Pl.20/5 vagy 17/4
36N
" kiderült hogy 16-17cm neki ami ugy tudom atlag vagy a feletti , de ez keves lenne nekem "
Kiderült hogy te is csak az átlagot nézed, nem azt hogy jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!