Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az, amit gyerekként gondoltatok a szexről és kiderült, hogy nem úgy van?
Hogy rossz és felesleges dolog. Régen sosem értettem miért csinálják ezt az emberek. 🤣
Nyugi ma már pontosan jól tudom.😉
Hmmm, mondjuk úgy hogy mindig feltaláltam magam és vicces helyzetekbe kevertem anyukámat.
Cssk egy sztori, nálunk volt hogy lazább nevelés volt, de egyébként konzervatív család vagyunk.
5 vagy 6 éves körül lehettem. Ez kb 2006-2007 körül. Biztos emlékeztek, én is csak abból hogy meséli, de a Tescoban lehetett kapni állat formájú óvszereket. Ezek ki voltak rakva, hogy zebra, zsiráf, stb stb.
Akkor még nem tudtam mi ez, de nagyon szerettem volna.
"Anya, én nagyon szeretnék egy olyat."
Mutogattam az óvszerekre, szőke hajjal, kék szemekkel.
Akik látták a jelenetet, csak nevettek.
Anyukam azt mondta: "Olyat nem szeretnél, hidd el."
Én mindig a szerelemmel társítottam, ma is így van. :)
24/N
3 osztályos lehettem amikor apámmal voltam a lidlben odaértünk a pénztárhoz és az óvszerre néztem durex volt piros csomagolásban amire azt hittem hogy eper ízű cukor, megkérdeztem apámat hogy:apa mi az az óvszer?
Apám annyit mondott hogy majd megtudod kisfiam.
Az eladó is mosolygott és a mögöttünk álló idős manusz is elmosolyodott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!