Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik nagy farkú pasi után kisfarkúval kerültetek össze, nem volt furcsa vagy hiányérzetes a dolog? Mire gondoltatok amikor először láttátok?
Egyetemista koromban sokáig volt átlag feletti méretű pasim (18-20 centi lehetett). A férjem végül olyan lett, akinek ennél jóval kisebb (12 centi körül).
Látványra az elején volt némi hiányérzetem, de a szexben egyáltalán nem. Ügyesen tudja használni, én pedig kellően szűk vagyok ahhoz, hogy mind a ketten élvezzük.
(Az már csak plusz, hogy így nem fáj minden szopás után az állkapcsom.)
Én a kisfarkú férfi vagyok. Igen, van a feleségemnek hiányérzete és kellett hozzá kb egy év hogy bevallja.
Utána viszont minden rendbejött. Addig titokban használt vibrátort, dildót, azóta viszont, szex közben, használja vagy épp én használom rajta, beszereztünk egy 18 cm-es szilikon péniszköpenyt, amibe beledugom a farkam, őt meg kellemesen kitölti. Nagyon rákapott, sokszor szexelünk így, a ráadás h mivel elég vastag, én is kevesebbett érzek benne, ami miatt több idő amíg elmegyek, ami megintcsak az ő élvezetére szolgál.
Persze ehhez kellett h nyíltan beszéljünk a dologról.
2, annyira szomorú ezt így olvasni. Nem érzed megalázónak?
Sajnos én is kisfarkú vagyok és még pancser is az ágyban.
3-as egyáltalán nem érzem megalázónak.
Ha vki nem lát jól és szemüveget hord, az talán megalázó?
Vannak testi adottságaink meg megoldások rá.
Lényeg h mindketten élvezzük a szexet.
Amikor először bedugtam neki a vastagított farkamat és szinte azonnal elélvezett, tudtam h ez egy olyan dolog amit sehogy máshogy nem tudok elérni viszont az hogy van rá megoldás az egy fantasztikus dolog.
Egyetlenegyszer kérdeztem meg, h nem vágyik-e más, idegen f . szra de azt mondta h nem, mert nem tudna mással lefeküdni, csak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!