Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok!!! Milyen érzés volt az a pillanat, amikor legelső alkalommal dugták be nektek az igazi farkat? Boldogság, esetleg megkönnyebbülés volt? Mire gondoltatok?
Figyelt kérdés
2024. máj. 13. 16:03
1/19 anonim válasza:
legyen már eszed ! Szerinted 1 szűz lánynak milyen érzés ? Fáj neki 100% és arra gondol először ",hogy vedd már ki te csicska gyász" de utána lassan szépen bele jön
2/19 A kérdező kommentje:
#1 Te aztán biztos tudod pasiként.
2024. máj. 13. 16:08
3/19 anonim válasza:
Húúúú te nem dugtál még szűzlányt ?
4/19 anonim válasza:
Beszélgettem barátnőkkel, van aki semmit nem érzett.
5/19 A kérdező kommentje:
#3 Nem dugtam szűz lányt. De szerintem te lányt se nagyon.
2024. máj. 13. 16:15
6/19 anonim válasza:
Több lány szüzességét vettem már el. Volt, akinek annyira fájt, hogy alig sikerült behatolni, de volt olyan is, hogy nem volt vér, és becsusszant simán, fájdalommentesen.
7/19 A kérdező kommentje:
#6 Örülök neki, de szeretném, ha engednél mást is szóhoz jutni. Köszönöm!
2024. máj. 13. 16:54
8/19 anonim válasza:
Az első faroknál azt éreztem ez semmi extra, az első igazi faroknál azt mondtam magamban oh k.rva élet, ez rohadt jó érzés.
9/19 anonim válasza:
Kedves kérdező! Az, h valaki valaszol, nem jelenti azt, hogy mas nem jut szohoz. #6 voltam
10/19 anonim válasza:
Iszonyatosan fájt. Első alkalomkor be se ment. Második alkalomkor csak az 1/4-e. Harmadik alkalomkor már teljes erővel benyomta. Mind3-nál k...ra fájt.
Negyedjére már tudtam élvezni, és nem fájt már.
Az első alkalomkor nagyot csalódtam és féltem, hogy emiatt esetleg elhagyna a barátom, de megmondta nekem, amikor elmondtam ezt, hogy soha nem hagy el, főleg nem a szex miatt. Nem emiatt szeretett belém. <- ezzel megkönnyebbültem, de bennem volt még az a rossz érzés, hogy nem sikerült.
A másik kettőnél is hasonló érzés volt.
A negyediknél már boldogság és megkönnyebbülés, hogy mégis csak volt remény.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!