Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok!!! Milyen érzés volt az a pillanat, amikor legelső alkalommal dugták be nektek az igazi farkat? Boldogság, esetleg megkönnyebbülés volt? Mire gondoltatok?
Eléggé meglepődtem mert nem beszéltük meg előre egyszer csak betette - mögöttem állt és a szokásos ujjazásra számítottam
Nagy volt neki, nagyon nedves is voltam, nem fájt.
Pokoli fájdalom.
Szomorú hogy a szex mindenkinek a központ közben meg ilyen általános műveltséggel sincsenek tisztában.
"Szomorú hogy a szex mindenkinek a központ közben meg ilyen általános műveltséggel sincsenek tisztában."
Nálam a szexuális műveltség nem azt jelenti, hogy
A melegek aidsekek, a fekáknak nagy farkuk van, a szűz férfiak hamar elélveznek, a lányoknak fáj az első, az ázsiaiaknak kicsi van, a nők mindig nagyobb méretű szeretőt tartanak mint az aktuális párjuk stb.
Ha te tényleg olyan fogyatékos vagy, hogy elhiszed hogy a több milliárd emberből ezek mindenkire igazak, és teljes baromság erről kérdéseket feltenni, akkor rendben van, szíved joga idiótának lenni. De azért ne nevezzél már minket mûveletlennek :D
Nekem pl felállt első szexnél rendeseb és nem tudtam elélvezni 1 óra alatt sem, a stressz miatt, igen rám így hatott a stressz. És igen volt barátnőm aki mesélte hogy ő az elsőt alig érezte és csak azért volt szar élmény neki mert azt gondolta hogy ez a szex dolog amiről ennyit beszélnek ez csak ennyi..., #4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!