Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra milyen érzés, amikor egy férfi a szátokban könnyebül meg? Milyen érzés, hogy ez a produktum mind a ti művetek és végül mit tesztek vele?
Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 14:40
1/13 anonim válasza:
Milyen szépen fejezted ki magad (első kérdés), tetszik. Imádom és mindig lenyelem.
2/13 anonim válasza:
Maga a sperma semmilyen, lenyelem. Az jó érzéssel tölt el, ha elélvez.
3/13 anonim válasza:
Már úgy érted, hogy hugyoznia kell és a szádban könnyít magán?
Pffffeejjj, beteg állat.
4/13 anonim válasza:
Jó érzés, hogy élvezte és elment. De a produktum a számban egy kellemetlen mellékhatása. Általában lenyelem, de volt már, hogy nem annyira voltam hangulatban hozzá és teljesen felfordult a gyomrom tőle. Íz/állag valami szörnyű. Pedig imádom nyalni-falni a pasikat, de ezt nem lehet megszeretni. :)
5/13 anonim válasza:
Én kétszer vállaltam be ezt a szájbaélvezés dolgot. Mindkettő más sráccal történt és nekem nagyon nem jött be sem az íze, sem az álaga. Inkább végezzen a mellemen, hasamon, mert a spricc látványa engem izgat.
6/13 anonim válasza:
Ilyenkor borzasztóan tud hiányozni az exem.
Ő néha már már kérte, hogy élvezzek a szájába...
7/13 anonim válasza:
Imádom hogy ekkora örömöt tudok neki okozni, maga a sperma íze az nagyon fújj de mindig lenyelem mert neki tetszik és szeretem annyira, hogy ezt megtegyem
8/13 anonim válasza:
Imádom átélni. Én közben ujjazom magam, ő pedig a számba veri. Mindig lenyelem!
9/13 anonim válasza:
Szeretek szopni, a kedvencem ha a számba élveznek és le is nyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!