Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos bele szaladtam egy ilyenbe.Mi a véleményetek arról a pasiról aki azt mondja nektek hogy ő ért a nőkhöz és mennyi nő volt az életben. Mikor arra kerül a sor hogy szex legyen kiderül hogy kicsi a farka nem tud nyalni és kézzel is ügyetlen?
Aki a mennyiséggel henceg, annak csak egy újabb strigula leszel, egy kapcarongy.
Mondjuk eléggé balek az a nő is, aki nem tudja előre megbecsüln
Miért ne dicsekedhetne az, aki ért hozzá?! Ha valamiben jó vagy (biciklizés, fekvenyomás, matek, fizika, szobrászat, főzés) akkor alkalom adtán nem emlited meg? Még úgy szerényen sem?!
#2 és #3 voltam
Szerintem írd ki még párszor... 😑🤦🐑
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Az a véleményem, hogy ügyes.
Előadott valami gyenge műsort, kapott érte egy potya dugást.
Ügyesen rá érzett, hogy milyen csaj kajálja ezt be.
xD
Hogy hogy balek aki elsőre nem tudja megbecsülni mit tud a férfi? xD
Talán jövőbe kellene látnunk, hogy most elsőre nem csak azért bénázik, mert izgul, hanem mondjuk azért mert tényleg egy figyelmetlen balfasz? xD
Ha elsőre tudnánk a férfiak jórésze kimaradna a repertoárból xD
Kedves kérdező, az ilyen férfiról az a véleményem, hogy szájkaratés :) Mert ha úgy bambázik, hogy előtte nem dicsekedik a semmire, akkor még tanítható. Ha viszont veri a mellkasát, hogy ő így meggyűri a lepedőt, úgy kinyal, hogy a szemed fennakad, azt nem fogod meggyőzni az ellenkezőjéről… az ilyen hapsi kukaérett :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!