Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuálisok,volt veletek hasonló?
Aszexuális vagyok,nem vonzódok szexuálisan senkihez,semmihez és nem is akarok szexelni,nem vonzódom a csókhoz. “Helyette” simogatom a másikat,van valamennyi testi kontaktus. Több párom volt már,mindenkinél ugyanígy volt. A mostani páromnak kapcsolatunk leglegelején elmondtam,hogy erre számítson,ilyen vagyok,és nem fogok vele szexelni csak azért,mert neki ez pl rosszul esik. Ennek ellenére szeretett volna velem összejönni,és elég nagy lépéseket tett meg magától (felhozta az összeköltözést,eljegyzést (ezek azóta megtörténtek)). Mostanában felhozza egyszer-egyszer a témát,hogy azért ő örülne,ha lenne,volt vita (részemről) is erről. Elmondtam neki,ha nem tud ezzel együtt élni,semmi gond,álljon odébb.
Minden más működik,nagyon jól elvagyunk együtt,szeretjük egymást,vannak közös életcéljaink.
Fiúk,lányok,mi a véleményetek? Fog tudni hosszútávon velem lenni (2 éve vagyunk együtt,kb 7-10 hónaponta van egy-egy szex).
Az aszex egy sprektum
Van akinek a sima, nem szexuális érintés sem fér bele. Neki belefér, valószínűleg ez a szeretet nyelve, de ettől még aszex marad. Az hogy néha elviseli még nem jelenti azt hogy nem aszex.
Ha kezdi túlzásba vinni a kéréseit akkor lehet hogy ideje lenne szét menni, bár azért egy ideig mêg próbáld helyre rakni hátha.
Jobb megjavítani valamit mint egyből újat "venni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!