Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen korosztályú lányokat/nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen korosztályú lányokat/nőket legnehezebb felszedni?

Figyelt kérdés

szept. 29. 09:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

18,

Igen én is a pénzre gondoltam, máshogy lehetetlen egy öregnek felszedni fiatalt.

szept. 30. 18:53
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

16.

Ha van pénzed szarúl is nézhetsz ki, akkor is kapsz jó nőt pénzért. Szóval ez így nem nagy dolog.

Majd ha tényleg gyári munkásként, 20 éves Suzukival tudod ezt megcsinálni akkor szólj.

szept. 30. 19:52
 23/27 A kérdező kommentje:

22,

na jah a húgom ma küldött át egy képet hogy 25 éves barátnője egyetemről összejött egy 55 éves pénzes zsákkal, ha láttál már hányingert az a férfi az teljesen, tokás, paraszt, igénytelen ruha, pár hajszál a fején, szénné szolizott fej, hókuszpók összkép.

Érdekes amúgy az a csaj is azt mondja hogy jól tartja magát a férfi, rohadtul nem, de persze hogy már vitte nyaralni megint gondolom szépít rajta :D

szept. 30. 19:55
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
22!Azért ha valaki 60+ évesen egész életében annyit ért el hogy van egy Suzuki s egy gyárban rohad 0 karrier,az valamit durván elbaszott...
szept. 30. 20:52
 25/27 anonim ***** válasza:
75%

#24 (20:52) - most a magyarországi férfiak többségéről beszélsz?

Te tényleg ennyire hülye vagy társadalomismeretből, vagy valaki azért besegít neked?

szept. 30. 20:56
 26/27 anonim ***** válasza:
16%
Milyen többségéről?Hagyjuk már.Budapesten élő értelmiségi nő vagyok,nagyon sok barátom van,vannak köztük szegények,gazdagok,középosztálybeliek de azért az nagyon ritka higy valaki 40-45 év munka után egy szaros Suzukit tudjon felmutatni valami ótvar nyári melóval..Nézz már körbe az utakon..Az emberek nem ilyen szarral járnak s nem rohad mindenki egy nyamvadt gyárba.
szept. 30. 20:59
 27/27 anonim ***** válasza:
49%
26-os vagyok a nyári az gyári akart lenni csak már elment a komment.
szept. 30. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!