Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/27 anonim válasza:
64 vagyok,s több menetet bírok,s képzeld rendszeresen szedek fel huszas lányokat..Van hogy 2-t egyszerre is.
13/27 A kérdező kommentje:
Ez engem is érdekelne hogy tudd egy bácsi felszedni 20 éves lányokat.
Legalábbis ez a tudás 30 év múlva jól jöhet.
szept. 30. 11:08
14/27 anonim válasza:
15/27 anonim válasza:
13.
Te ezt elhiszed? Max akkor ha valami sztár, vagy ha fizet érte.
16/27 anonim válasza:
Kedves 15!Mondjuk onnan hogy fitten tartom magam,minimum 15 évvel fiatalabb vagyok,mellette gazdag.Nyílván nem a Volvoval szedem fel őket..De a nők megérzi azt hogy melyik férfi ad igazi biztonságot,s élvezni neki is jobb egy 2.kerületi városra néző luxusingatlanban mint egy panelban a csóró büdösfarkú melóssal.
17/27 A kérdező kommentje:
Egy 64 sose fog 40 nek kinézni.
De jó így már eltudom képzelni mert tényleg voltak 25 év körüli lány ismeröseim akik ilyen korú férfiakkal feküdtek le pénz reményében, de kis fizetős élményt kaptak, kaja utazások wellness stb. Szóval így tényleg hihető, de ha pénzen fog múlni nem lesz gond addigra gazdag leszek bőven.
szept. 30. 18:24
18/27 anonim válasza:
Kérdező
Idős korban már csak pénzzel megy. Gondolod hogy V. Timike fánksütő mester a vonzó külseje miatt szerette a producerek gyöngyét "Endit"?
19/27 anonim válasza:
Tanulj meg számolni kérdező mert a 64-15 az nem 40.Amúgy hidd el van az a pénz ahol lazán negyvenesnek néz ki egy pasi.26 vagyok,nekem is volt olyan 50+ pasim,hogy a 30-as korosztály leharcoltabb volt nála.
20/27 A kérdező kommentje:
Nem hiszem csak tudatalatt a pénze megszépítette számodra. Akkor is 49 az még 40-es kategória lenne, nem hiszem el hogy egy 60 éves nézhet ki úgy. Bár kitudja ha tizmilliókat költött erre arra is hogy fiatalabbnak nézzen ki
szept. 30. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!