Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyen korosztályú lányok/nők jönnek be legjobban?
Figyelt kérdés
Anonim szóval lehet őszintének lenniszept. 14. 10:37
A kérdező szavazást indított:
Tinik (20 év alatt)
20-24 éves lányok
25-29 éves lányok
30-34 éves nők
35-39 éves nők
40-44 éves nők
45+ év és felette
Minden korosztály bejön
Lány/Nő vagyok
54 szavazat
1/33 anonim válasza:
Én mindig a fiatal nőkhöz vonzódtam igazán , azok még szép feszesek és többnyire még szüzek , akiket be kell törni .
3/33 A kérdező kommentje:
Szerintem a férfiak 80% fiatal lányt akar itt arra tippelek hogy tini és 24 alatt fog vezetni
szept. 14. 10:43
4/33 anonim válasza:
Én 26 vagyok és a 20-24 körüliek jönnek be. Egy 40 feletti nem tudom már mit akar egy tinitől, mintha a férfiak nem öregednének..
7/33 A kérdező kommentje:
4-es
Felszínesség függvénye.
Vannak férfiak akiknek csak a külső számít és azoknak a tini lesz a kedvence.
De általában tapasztalt férfiaknak van intellektuális igénye is vagy örülnek ha van élettapasztalata a párjuknak ők így inkább a 25-30 korosztály felé vonzódnak inkább. Testileg is jók de azért beszélni tervezni is lehet velük.
Nyilván te esetedben még érthető a 20-25 korosztály
szept. 14. 10:53
8/33 A kérdező kommentje:
1-es
Azért ritka már pár éve volt róla vmi kimutatás és átlag lány már 15 éves mikor elveszti szüzességét Magyarországon. Valljuk be elég fiatalon
szept. 14. 11:01
9/33 VadApuci válasza:
nekem a tinik jönnek be,ha a külsőt nézzük
10/33 anonim válasza:
16-23 ig tetszenek a legjobban. De azért érzem a különbséget ha beszélek velük, hogy nem az én korosztályom. Csak elmúltam 30 az a baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!