Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez lábfétis lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Ez lábfétis lenne?

Figyelt kérdés

Sokszor gondolkodtam már rajta, de úgy különösebben nem foglalkoztatott. Párom sokat dicséri a lábaimat, de leginkább a lábfejemet. Sokat simogatja, cirógatja, vagy csak tv nézés közben ráteszi a kezét, vagy szokta csikizni is sokat. Egy nap legalább 5x elmondja, hogy mennyire tetszik neki, szép, formás, és szép fehér ott is a bőröm. Ezen kívül egyszer mondott egy olyat, amit igaz elviccelt, hogy tetszik neki, szereti a lábaimat.

Ez már lábfétis lenne? Különösebben nem foglalkoztat, csak érdekel, hogy ez már az-e. Ezen kívül ezeket én is elvezem, tehát nem zavar vagy ilyesmi. Csak érdekel, hogy ez már mondható-e annak :D

szept. 27. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg vannak neki ezzel kapcsolatban vágyai még ha nem is mondta el őket.. mert mondjuk nem merte.

Én azt mondanám, hogy nagy rá az esély, de hogyha téged nem zavar akkor nincs ezzel baj.

szept. 27. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a lábadra vannak bokjai, csak azzal szeret gyakran foglalkozni, Szex elött mindig sort kerit a lábaiddal valo foglalkozásra, akkor igen.
szept. 27. 16:45
 3/9 A kérdező kommentje:

#1: volt már, hogy nadrágon/boxeren keresztül simogattam a farkát a talpammal, nem ellenkezett miatta.

#2: nem csak a lábamra, és nem kimondottan szex előtt vannak, csak volt már, hogy abból lett szex mert vagy én, vagy ő felizgult.

szept. 27. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Új harisnya vagy cipő ami jobban felizgatná esetleg nem játszik nálad? Ha látná hogy eszre vetted hogy lábadra indul be lehet el is merné mondani..
szept. 27. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha szép a lába egy nőnek, nekem is tetszik, én is szeretem látni meg simogatni. De mégsem mondanám kifejezetten a fétisemnek a lábat, de tud az is tetszeni, ha igényes és szép valakinek.
szept. 27. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:

100% igen. Nincs ezzel semmi gond, ha neked is tetszik. Most, hogy tudomásul vetted a fétisét, ne menj hozzá egyből és ajánlj föl mindenféle szexuális tevékenységet a lábaiddal, hanem hagyd a saját tempójában kibontakozni és megélni a dolgot.

Bizonyára lázba hozza, hogy nem ellenzed és hogy halad a dolog egy cél felé. Jövő héten például megpróbálhatnád picit sűrűben pihentetni a talpaid a farka körül, vagy kérni egy lábmasszázst mert "fájnak a lábaid". Minden héten fokozod az intenzitást egy picivel amíg össze nem áll neki a kép. Hajrá!

szept. 27. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
3. Akkor inkább az a helyzet, hogy nagyon bolondul érted, igyekszik bizonygatni mennyire izgalomba jön minden porcikádtol. Ráadásul ha téged is izgalomba lehet ezzel hozni, akkor csak örülj neki!!!
szept. 27. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen az,viszont ez nem a "beteges" változata. Az ilyesmivel többnyire semmi bajunk nekünk lányoknak,én kifejezetten szeretem is.
szept. 28. 03:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez még valóban az elfogadható-kategória.
szept. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!