Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki szereti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki szereti a lábfétises pasikat?

Figyelt kérdés
Lábfétisem van, de eddig nem igazán éltem meg. A legtöbb partnerem lába valójában nem tetszett, így inkább nem erőltettem semmilyen lábas témát.

szept. 14. 13:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
🤮🤮
szept. 14. 13:58
 2/19 anonim ***** válasza:
29%
Nem:)
szept. 14. 14:00
 3/19 anonim ***** válasza:
30%
Nincs.
szept. 14. 14:00
 4/19 A kérdező kommentje:
Ezt azért nehezen hiszem el. :)
szept. 14. 14:02
 5/19 anonim ***** válasza:
59%
baratnom pl imadja. teny hogy elottem nem is tudta mi ez
szept. 14. 14:09
 6/19 anonim ***** válasza:
30%
Ugyan ebben a dologban “szenvedek”
szept. 14. 14:18
 7/19 A kérdező kommentje:
6-os Abban, hogy nincsen lány aki ilyen módon kielégítene vagy nincsen olyan láb ami tetszene?
szept. 14. 14:20
 8/19 anonim ***** válasza:
50%
Abban hogy a körülöttém lévő lányok(nagykepu leszek neharagudj de nem keves) közül mindegyik undorodik ettől ezáltal soha nem volt még ilyen élményem és nem akarok negatív lenni de már nem látok rá esélyt soha..
szept. 14. 14:25
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
Nekem volt már lábfétises barátom, imádtam az ilyen vágyait teljesíteni, mert előttem senki nem csinálta neki.
szept. 14. 14:26
 10/19 A kérdező kommentje:
Utána gondolom smároltok is, hogy megtudd milyen az íze. Döngölt padlón és térkövön alszol ugye?
szept. 14. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!