Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki szereti a lábfétises pasikat?
Más tulajdonságai miatt szerettem az exem, nem azért mert lábfétises volt.
Nem vitte túlzásba, talan ezért is neztem el neki.
Az a nő akit undor fog el a lábimádat gondolatától még nem volt figyelmes, tüzes partnerrel. A jó lábfétis élmény nem pusztán a lábimádatról szól, hanem a szex egyik kiegészítője, mint extra erogén zóna. Lehet az előjáték része, lehet az aktus része, lehet az elélvezés része. Lehet mindegyik egyszerre. A férfi törekszik arra, hogy ne csak neki legyen jó, de a nőnek is.
Nem nehéz megérteni, hogy miért is kapnak hidegrázást a nők a lábfétis gondolatától. Mert nem a fenti példát tapasztalják, hanem azt a sok degenerált barmot, akik ismeretlenül láb képekért kuncsorognak, büdös zoknit akarnak vásárolni és egyéb (számomra mint lábimádó férfi) érthetetlen, kéretlen perverziók.
Nekem lábfétisem van. A barátnőm olyan semlegesen áll hozzá, abban maradtunk ha engem izgat akkor neki is rendben van. Bár én kifejezetten simogatni masszírozni szeretem a lábfejét, meg a footjobot szeretem. Nyalogatni szagolgatni azt annyira nem az már szerintem is túlzás. Egyébként nem visszük túlzásba, inkább a rendes sex mit a fétis. De amikor kiveri nekem lábbal zokniban az azért elég bejövős. Olyankor élvezek a legnagyobbakat.
Én 23 vagyok ő 20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!