Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki szereti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki szereti a lábfétises pasikat?

Figyelt kérdés
Lábfétisem van, de eddig nem igazán éltem meg. A legtöbb partnerem lába valójában nem tetszett, így inkább nem erőltettem semmilyen lábas témát.

szept. 14. 13:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Jesszusom 🤣a noi labak szepek nem kell egybol mocskolni valakit azert mert tetszik neki egy noi lab.nem tudom mire gondol az ilyen no. Vagy ezeknek egybol az igenytelen budoslabu ocsmanykodas jon le ?
szept. 14. 15:15
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Az elso parom labfetises volt, sok mindent kiprobaltam vele es nem zavart. Igazabol ha neki ez jo miert zavarjon? Sot, nekem is tetszett mennyire elvezi. + A labamra mindig nagyon igenyes voltam/vagyok, 2 hetente manikur-gellakk, bokalancok kb egesz evben, labapolo kremek stbstb. En is szeretem ha szep a labam, szoval imponalt is, hogy valakinek ennyire tetszik.
szept. 14. 16:05
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

Más tulajdonságai miatt szerettem az exem, nem azért mert lábfétises volt.

Nem vitte túlzásba, talan ezért is neztem el neki.

szept. 14. 16:16
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

Az a nő akit undor fog el a lábimádat gondolatától még nem volt figyelmes, tüzes partnerrel. A jó lábfétis élmény nem pusztán a lábimádatról szól, hanem a szex egyik kiegészítője, mint extra erogén zóna. Lehet az előjáték része, lehet az aktus része, lehet az elélvezés része. Lehet mindegyik egyszerre. A férfi törekszik arra, hogy ne csak neki legyen jó, de a nőnek is.

Nem nehéz megérteni, hogy miért is kapnak hidegrázást a nők a lábfétis gondolatától. Mert nem a fenti példát tapasztalják, hanem azt a sok degenerált barmot, akik ismeretlenül láb képekért kuncsorognak, büdös zoknit akarnak vásárolni és egyéb (számomra mint lábimádó férfi) érthetetlen, kéretlen perverziók.

szept. 14. 16:38
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
Engem nem szoktak díjazni a nők. Igaz már korán a randevú időszakban elkezdem jelzés értékkel méregetni, dícsérgetni a lábakat. Korábban míg fiatalabb voltam csak szex közben mertem ezt felhozni, de mind csak rinyált. Mivel én alapvetően a talpak ölelésében szeretnék elélvezni, illetve nekem ez maga az aktus. De a sok ronda lábú nő erre se képes.
szept. 14. 20:31
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
A férjem lábfétises, egyáltalán nem zavar... sőt számomra is izgató amit ki tudok hozni belőle kicsi láb játékkal 😁
szept. 15. 08:47
 17/19 anonim ***** válasza:
35%
Nincs.
szept. 16. 16:58
 18/19 anonim ***** válasza:
71%

Nekem lábfétisem van. A barátnőm olyan semlegesen áll hozzá, abban maradtunk ha engem izgat akkor neki is rendben van. Bár én kifejezetten simogatni masszírozni szeretem a lábfejét, meg a footjobot szeretem. Nyalogatni szagolgatni azt annyira nem az már szerintem is túlzás. Egyébként nem visszük túlzásba, inkább a rendes sex mit a fétis. De amikor kiveri nekem lábbal zokniban az azért elég bejövős. Olyankor élvezek a legnagyobbakat.

Én 23 vagyok ő 20.

szept. 23. 16:57
 19/19 anonim ***** válasza:
43%
Nekem a làb kényeztetéshez hozzà tartozik a finom csikizés, ami szàmomra biztos erotikus izgalmat jelent. Kellő arànnyal, érzéssel ez mindig a jól előkészített szexet is jelentette akàr csikis volt, akàr immunis erre.
okt. 14. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!