Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy mondjam meg a páromnak, hogy a talpaira szeretnék élvezni?
Óhajtó mondat - feltételes mód - határozatlan ragozás:
"Úgy a talpaidra élveznék!"
😉
Szerintem kb így, ahogy leírtad.
Vess fel egy mély beszélgetést, kérdezd meg neki vannak-e vágyai, amiket szeretne veled megélni, mert szeretnéd, ha biztonságosan meg tudná. Nézzetek különféle dolgokat, vagy hozzon mindenki 3 új öteletet. Te is mondd el, hogy neked ez lenne vágyad. Ne erőltesd, de azért ez nem egy olyan nagy dolog, nem látom okét annak, hogy miért ne menne bele a dologba.
igazuk van a többieknek.
Ez -sajnos- sok lánynál eléggé fentartásokkal kezelt téma.
a szex hevében szimplán mikor őgy hozza a póz, csak csináld.
Ha kellpen fel van izgulva ő is, illetve előzőleg már 1-2x elélvezett, a normálisabb csajok nem tőráznak rajta, hogyha ki akarod élni magad még a testükön :D
tipp: kutyapóz, zárt lábakkal.
Tolod hátolról, kihúzod,makkod a talpához, láébujjahoz érinted, kicsit simogatod majd puff, még mielptt kitalálja hogy csikis, és hagyjad :D
Ezért nem kell a nőknek lábfétises, miattatok. Nekem is van, de nem vagyok ilyen életképtelen barom. Nemrég azon ment a hiszti hogy bszni sem tud az illető, mert lekonyul neki a puncitól, ha nem látja a csaj talpait. Ne égessetek
már minket ilyen fszságokkal ha lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!