Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétis vészhelyzet, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megismersz online egy nőt. Összemelegedtek, teljesen odavagytok egymásért. Egyszer csak felfeded a titkok, hogy lábfétised van. Ő nem hallott még róla, de kíváncsi és felvilágosítod. Azt mondja örömmel küld képeket róluk.
A képek láttán lekonyul a mosoly az arcodról, mert valójában csúnya lábfejekről van szó. Bütyök, girbegörbe lábujjak, esztétikailag nemhogy szép, de még átlagosnak se lehet mondani. Belerándul a tested akárhányszor rápillantasz. Ilyenkor mitévő lehetnék? Nyilván nem szeretnék fájdalmat okozni, de tehetetlennek érzem magam.
szept. 3. 22:23
1/5 anonim válasza:
Majd megszokod. Egy csomószor van a másik külsejével is, hogy később kezdi el szépnek látni az ember. Mert a szépség az a szemlélőben születik meg. Meg eleve képeken nem olyan semmi mint élőben, ahol látod a finom részleteket. És lehet ami most szabálytalan azt ott érdekesnek látod, vagy esendőnek és épp ez kelt benned érzelmeket. Szóval szerintem itt még ne szállj ki.
2/5 anonim válasza:
"odavagytok egymásért"... tehát még nem is találkoztatok! Magyarán igencsak még az ismerkedési fázis elején vagytok. Legyél korrekt, de tapintatos, mond meg hogy bár szép lábfeje van, de neked más a zsánered ennyi.
3/5 anonim válasza:
Nekem sem igazán szép a lábam,viszont ezzel én is tisztában vagyok,ezért sokkal odaadóbb vagyok a lábfétises pasikkal.L
4/5 anonim válasza:
Volt ilyen barátnőm. Meseszép lány,viszont egyáltalán nem szép lábak.Ápolt,de nem volt szép. Engem semmiben sem zavart,eleinte fura volt,de minden ugyanúgy működött a lábfétist illetően. Emiatt én biztosan nem hagynám el.
5/5 anonim válasza:
Lehet azokkal a nem feltétlen szép lábakkal is játszani, ismerkedni. Másrészt akkor a személyiségére "tornázz", azaz azt értékeld, hogy ki ő, mi ő, mit tud, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!