Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogyha a barátnőmnek a nagy mellbimbói nem erogénzónái, de én mindig nagyon szeretem birizgálni és mindig nagyon felizgatnak engem? 27/F
Figyelt kérdés
szept. 25. 17:59
31/42 A kérdező kommentje:
Szoktam masszírozni! Mit nem lehet ezen megérteni? Tanulj meh olvasni és szöveget értelmezni te!
okt. 18. 06:41
32/42 anonim válasza:
Mintha azt írtad volna, hogy nem szeretnéd kipróbálni az olajat.
Tanulj "meh" olvasni és szöveget értelmezni te!
33/42 anonim válasza:
Az én páromnak is semleges a bimbója-melle.Az én örömömre engedi csak hogy játszak vele.Ez van.
34/42 A kérdező kommentje:
#33 teljesen ugyanebben a cipőben járok. Mit lehet tenni?
dec. 15. 22:52
35/42 anonim válasza:
Semmit nem tudunk tenni.Elkell fogadnunk.Ennyi.
36/42 A kérdező kommentje:
Valamit csak lehet vele csinálni...
dec. 16. 07:57
37/42 anonim válasza:
A nyalogatást, szopogatást sem értékeli? Ujheggyel körkörös mozdulatokkal birizgálni a bimbókat? Azt sem szereti? Az hogyan lehet, hogy én férfi létemre jobban izgulok a mellbimbóimra, mint egyes nők? Szerencsére az én feleségem engedi. Látom rajta, hogy fel is izgul. Igaz, az enyémet, azt lehet harapni is, az övét nem. De finoman, ritmusosan izgatva lázba jön. Nedves a puncija, ha előtte a mellbimbóit birizgáltam.
38/42 anonim válasza:
Ezeknek a nőknek valami betegségük van? Másoknak meg orgazmusa van a mellbimbó izgatásától. Ez hogy lehet? Én ezt egyáltalán nem értem.
39/42 anonim válasza:
Még mindig a 37 Sok válaszoló olyan ellenségesen áll a témához. Nem tudják megérteni, hogy nekem ha olyan nőm volna, nem állna fel a farkam. Ergo a szex teljesen kizárt. Akkor egyeseknek miért is nem szabad hozzá nyúlni, illetve, ha azt merem mondani, hogy egy olyan nővel egyáltalán nem párosodnék, lebunkóznak a gyakori trollkodó válaszadói.
40/42 A kérdező kommentje:
#37 nem és nem. Sajnos semmi egyikre sem. Szeretni szereti, de nem élvezi. Ha pl neki a tv-t, vagy telefonozik, akkor ugyanúgy csinálja ezeket, mintha hozzá se érnék közbe. Engedni enged mindent.
#38 nagyon jó kérdés! Erre én is szeretnék választ kapni.
#39 ezt miért írtad ide?
dec. 16. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!