Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, hogyha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyha a barátnőmnek a nagy mellbimbói nem erogénzónái, de én mindig nagyon szeretem birizgálni és mindig nagyon felizgatnak engem? 27/F

Figyelt kérdés

szept. 25. 17:59
1 2 3 4
 21/32 hungaroboy ***** válasza:
39%
ostoba vagy kérdező, semmit se értesz a nőkhöz. Mondtam már: hagyd békén a mellbimbüóját.
okt. 16. 17:59
 22/32 A kérdező kommentje:
Komoly válaszoló akad itt?
okt. 16. 18:31
 23/32 hungaroboy ***** válasza:
most mondtam hogy hagyd békén a mellbimbóját, ez egy komoly válasz volt. Egyébként a kérdésedben már benne van a válasz. Ha nagyon figyelmesen visszaolvasod a saját kérdésedet és szétválasztod a kérdőmondatokat a kijelentőmondatoktól, megtalálod a választ a saját kérdésedben. Nekem nem volt nehéz dolgom rájönni belőle. Nagyon lassan olvasd el és rá fogsz jönni te is.
okt. 16. 18:40
 24/32 A kérdező kommentje:
Válaszolna valaki végre valahára normálisan a kérdésemre?
okt. 16. 18:56
 25/32 hungaroboy ***** válasza:
61%
válaszoltunk. Hagyd békén.
okt. 17. 06:04
 26/32 A kérdező kommentje:
Értelmes ember válaszát várom végre valahára! És nem vagyok kíváncsi hungaroboy válaszára!
okt. 17. 18:45
 27/32 anonim ***** válasza:

Tudod, haver... a barátnőd nem egy szexbaba. És nem is lesz az, semmiféle módszerrel.

Nem csak az a dolga, hogy téged kiszolgáljon.

Ezért aztán - ha értelmes vagy - kompromisszumot kötsz vele. Hogy hogyan, azt már sokan leírták itt.

okt. 17. 18:58
 28/32 A kérdező kommentje:
Tudom persze. De milyen kompromisszumot?
okt. 17. 19:17
 29/32 hungaroboy ***** válasza:
kérdező, tanulj meg olvasni.
okt. 17. 22:05
 30/32 anonim ***** válasza:

Eleve egy ilyen szemlélet kéne hozzá.

Ha szereti a masszírozást, akkor csináld! És találj ki ötleteket is ezzel kapcsolatban. Mondtam az olajat...

ja, hogy te nem élvezed? Miért: ő élvezi, ha a mellét rángatod? Mégis csinálja veled.

TEHÁT akkor mi bajod van a masszírozással? És mondom: nem csak kényszerből, a minimumot, hanem ötletesen!

okt. 17. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!