Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek miért elég csak heti 1 vagy 2 alkalom?
Nézz csak utána, hogy átlag nő és férfi mennyit masztizik/szexel egy héten.
Átlag nő kb heti 1-2 alkalom.
Nálam napi 2-15...
Aki szingliként se igen aktív az párkapcsolatban sem lesz az. Max az elején, amikor még újdonság a másikkal való dolog.
Ezért érdemes a hosszas ismerkedés és beszélgetés. Ilyen témákban is.
Arról senmi sem tehet, hogy milyen szinten termelődnek a hormonok a testében. Legyen az férfi vagy nő.
Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol számomra nem volt ideális a szexuális szintje a faszinak.
Hiába szerettem, imádtam, jól nézett ki, egyszerűen nekem kín volt a heti 1 alkalom kb.
Sőt roppant kevés nekem 1 alkalom egy napra is.
Akivel pedig alakulgat a kapcsolatom nagyon hasonló cipőben járt, így nyitottabban tudtunk már az első pillanattól beszélni ezen dolgokról.
Meg is van az összhang szexben is.
Az intimitás fontos szerepet tölt be a kapcsolatban, nem lehet félvállon venni.
Kérdés mennyire élvezi veled vagy egyáltalán úgy általában tudja e élvezni a szexet..
És, hogy te mennyire tudod őt tűzben tartani. Sokan ugyanis azt hiszik, hogy egész nap hozzá sem szólsz a nőhöz aztán este odatolod a farkad és a nő ájuldozni fog a kéjtől.. Hát nem fog. Annak ellenére, hogy magát a szexet akár tudja is élvezni de ha nincsen ráhangolódva akkor nehéz vele odajutni.
8-as. Ez biológia... Hormon függő, és igenis fontos a szex a kapcsolatban, aki egészséges vagy az feletti hormontermeléssel rendelkezik.
Kínkeserves tud lenni és kapcsolatgyilkos, ha nagyon eltérő szinten van a két fél libidója.
Egyszerre hasad szét a szíved-tested-lelked, hogy akit szertsz nem élheted meg vele megfelelően balanszoltan a gyönyört.
A szex nem csak szex.
Tisztelet, odafigyelés, adok-kapok, egymás kényeztetése, bizalom, kötelék erősítő s lehetne még sorolni.
Az, hogy jómagad másképp működsz... Ez van.
Rossz lehet neked.
Egy igazán jó kapcsolatban minden jelen van és balanszolt. S egyik alap az, hogy hormonálisan passzol a két fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!