Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, hogyha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyha a barátnőmnek a nagy mellbimbói nem erogénzónái, de én mindig nagyon szeretem birizgálni és mindig nagyon felizgatnak engem? 27/F

Figyelt kérdés

szept. 25. 17:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Kend be masszázsolajjal. De ne csak a bimbót, az egész mellét, meg még ahol szereti.

A nunit azt ne.

okt. 7. 19:33
 12/32 A kérdező kommentje:
Minek? Szoktam masszírozni. De csak úgy simán. Ő nagyon élvezi. De én azt kicsit sem. Olyan tanácsot kérek, amit én is nagyon élvezek.
okt. 7. 20:10
 13/32 anonim ***** válasza:
59%

Ja, tehát amit te nem élvezel, azt nem is akarod csinálni?

Hát... csak nehogy ezt ő is így gondolja, mert akkor baj lesz.

Valamit valamiért, tudod...

okt. 7. 20:35
 14/32 A kérdező kommentje:
Mint írtam, ő élvezi és szoktam masszírozni. Elég sokat. Akkor? Miről beszélsz? Hasznos válaszokat várok...
okt. 7. 20:39
 15/32 anonim ***** válasza:

Jó, akkor szájbarágósan: NEM lesz olyan új dolog, amit mindketten élveztek.

Boldoguljatok a régiekkel, illetve próbáljátok meg feldobni a dolgokat, akkor nem fog ellaposodni.

Amúgy csak szólok: kereshetnél olyan dolgokat is, amelyeket ő élvez, és nem te. Ez bizonyítaná, hogy nem vagy önző.

A helyedben én azért kipróbálnám az olajat... csak ne legyen rá allergiás.

okt. 7. 20:46
 16/32 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne új dolog? És hogy dobjuk fel őket?
okt. 7. 20:56
 17/32 hungaroboy ***** válasza:
Hagyd békén, ne csinálj vele semmit. Ennyi!
okt. 16. 05:52
 18/32 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat kérek.
okt. 16. 07:42
 19/32 anonim ***** válasza:
61%

Tulajdonképp nem szerelmes a csaj beléd, de lehet hogy te se .

Nekem nem erogén zóna a kezem feje, a térdem a hátam, meg még nagyon sok minden.

De ha a barátnőm hozzá nyúl és simogatja akkor bizony erogén és már kezdek beindulni.

Mert szerelmesek vagyunk egymásba.

okt. 16. 07:42
 20/32 A kérdező kommentje:
Ezzel a válasszal sem lettem előrébb...
okt. 16. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!