Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki ha egy fiú még 26 évesen is szűz?
Szerintem mindenki tart ettől serdülő korban pl 15-16 évesen hogy mi van ha szűz marad sokáig és az milyen ciki lesz.
Ez is köszönhető annak hogy sok olyan dolgot néznek a fiatalok ami nem jó ilyen téren, pl rizz party videókat amiben az látható hogy a göndörhajú 16 éves srác pár rizzel behódol egy lánynak. Ettől még nem kerül az ágyába a lány, csak azt hiszi a néző. (nem vagyok amúgy boomer, én is fiatal vagyok csak reálisan látom a dolgokat)
Engem valóban érdekel a szex, szívesen kipróbálnám már, de én addig nem szeretném amíg nem találok ebben egy olyan partnert aki megfelelő. Hiába van egy lány aki jól néz ki, testes stb ha nincsenek felé olyan érzelmek. Ha kell várok én is 25 éves korig ha akkor lesz meg az igazi. De aztán lehet az a jó ha fiatalon elveszited random emberrel, csinálod folyamatosan sok emberrel mire megtalálod az igazit tudd mit hogy kell, nem tudom.
Amúgy meg nem kell senkinek tudni hogy te az vagy még.
Szerintem nem gáz. Valamikor sajnos így alakul az élet. De azért ha szeretnél változtatni, gondolkozz el, hogy miért van ez. Nehezen kommunikálsz az emberekkel? Nem bízol eléggé magadban? Nem találod magad vonzónak? Stb.
Ha megvan az ok, s szeretnél változtatni,akkor máris előrébb vagy. Ha meg az igazira vársz, akkor ne szégyelld sosem. Nincs semmi baj ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!