Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 33 éves férfit felizgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 33 éves férfit felizgat ha egy nő 22 évesen szűz, vagy elijeszti?

Figyelt kérdés
aug. 14. 21:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen mindegy, ha tetszik neki.
aug. 14. 21:09
 2/17 anonim ***** válasza:
8%
Miért akarod 22 évesen idősebb pasival elvesziteni a szüzessegedet
aug. 14. 21:21
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
igen, az eléggé
aug. 14. 21:22
 4/17 anonim ***** válasza:
54%
Számomra becsülendő, engem az sokkal jobban taszít ha valaki már 14-15 évesen se volt szűz, annak olyan is az erkölcse.
aug. 14. 21:22
 5/17 anonim ***** válasza:
53%

Az önbizalomhiányos és türelmetlen pasikat ijeszti el.

Az meg a másik, hogy nagyobb eséllyel a pszichopatákat és érzelmileg éretlen embereket meg jobban lázbahoz egy ártatlan, kihasználható nő, akinek még sok mit be lehet etetni, hogy mihez kellene, hogy kedve legyen.

Egy érett, korához megfelelő élethelyzetben lévő férfi meg talán szimplán... rendelkezik annyi érzelmi intelligenciával, hogy egyrészt nem 10-en x évvel fiatalabb szűz lányokkal ismerkedik, hanem a korosztályával, másrészt ha annyira felnőtt lenne érzelmileg és komolyan gondolkodik, már kapcsolatban, netalántán házasságban lenne. Szóval csak annyi, hogy résen kell lenni, mert kevés a valószínűsége, hogy egy csodálatos, szeretetteljes férfi lesz az a 33 éves szűztelenítő.

aug. 14. 21:31
 6/17 anonim ***** válasza:
26%
Mit akar valaki 33 évesen egy 22 évestől aki szinte még gyerek? Hagyni kellene a korabelieknek hasonló értelmi szinten.
aug. 14. 21:32
 7/17 anonim ***** válasza:
53%

Miért lenne erkölcstelen 15 évesen dugni? Az jó dolog, mindenki élvezi, egészséges, stb., csak ésszel kell csinálni.

Jobb lenne mindig, mindent kihagyni az életben, aztán 50 évesen siránkozni, hogy mennyi minden kimaradt?

32 vagyok, engem abszolút nem érdekelne, ha komoly kapcsolatot akarnék. Nem az a lényeg, hogy átszakadt-e már neki lent a szövete, hanem hogy hogy érzem vele magam. Laza kapcsolatnál szintén nem érdekelne, de vagyok annyira gerinces, hogy ha nem akarok komolyat, akkor a lazát közlöm, aztán vagy kell, vagy nem.

aug. 14. 21:44
 8/17 anonim ***** válasza:
50%
Engem 46 évesen sem ijeszt meg,sőt ! F
aug. 14. 21:52
 9/17 anonim ***** válasza:
78%
Az a konkrét pasitól függ, nem a kortól.
aug. 14. 21:54
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem kb senkit
aug. 14. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!