Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos a kérdés nem vicc vagy kamu, valós dolog. Tegnap együtt akartam lenni a barátommal (33 éves!) és egyszerűen nem tudtunk együtt lenni,mert nem tudta betenni. Rettentően izzadt, és félt is. Ez mitől van? És mit lehet az ilyennel tenni?
Figyelt kérdés
Először rettenetesen kiakadtam rá,aztán meg az volt az első gondolatom,hogy szakítok vele emiatt. Hogy lehetséges az,hogy egy felnőtt férfi,nem tudja hogyan használja a micsodáját? Még segíteni is próbáltam,irányítani meg minden, de egyszerűen nem ment neki.Nem szerelmes belém,vagy ennyire suta? Komolyan elgondolkoztam azon,ha ennyire szerencsétlen,akkor nem sokat lehet várni tőle a későbbiekben sem. Egyetlen egyszer volt nővel,rajtam kívül pár éve, de az is csak egy futó kaland volt...legalább is ezt mondja,bár ezt sem hiszem el. Mit tegyek? Szakítsak vele emiatt, vagy próbáljuk meg máskor,és ha akkor sem megy,akkor dobjam?febr. 5. 11:42
1/31 anonim válasza:
Nem tudom , sajnos én sem tudom be tenni páromnak , de nekem egyáltalán nincsen , legfeljebb csak 70% os merevedésem és az is rövid ideig .
47 F.
2/31 anonim válasza:
Lehet valami korábbi stressztől ilyen, mondjuk kérdezzen rá egy orvosnál...
4/31 anonim válasza:
Pszichiátriára érdemes elmenni. Vagy kardiológiára (hideg verejtékezés szívritmuszavar és persze komoly stressz jele is lehet)
5/31 A kérdező kommentje:
Felállással nem volt probléma,hanem olyan volt,mint aki azt sem tudja,hova kellene tennie. Segítsek,segítsek..de könyörgöm,erre egy férfi nem érez rá?
febr. 5. 11:50
6/31 anonim válasza:
Miért nem tetted be? Te a farkát és mehet a lovaglás..
8/31 A kérdező kommentje:
Az van rajta,de nem amiatt nem sikerült.
febr. 5. 11:53
9/31 anonim válasza:
Szerinte m tuti szűz még, és izgult, hogy kiderül.. Beszélni-beszélni, és ő kérjen segítséget.. Mondjuk ha meg rögtön ezért ott hagyod, az téged minősít.. Majd lehet téged meg az első problémánál más hagy ott.. Ennyi.
10/31 anonim válasza:
Rajtad XD
Ha már azt se lehet látni, hogy hova dugja az ember, akkor nehéz csakúgy vaktában döfködni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!