Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befingott francia özben egy prosti, ti mitcsináltatok volna? Veletek volt már ilyen? (Nem vicc)
Figyelt kérdés
Mégegyszer mondom NEM vicc, nem szórakozni akarok.
Elmentem egy prostihoz és franciázás közben befingot nem volt hangos inkább olyan hangtalan volna de valamilyen szinten hallottam, de ő nem vette észre hogy én hallottam, tovább szopott, egyszer csak éreztem egy nagy büdösséget és elkezdtem a számon venni a levegőt, de utana megdugtam mert már kifizettem és nem akartam hogy pocsekba menjen a penz de amugy is sexi tedte volt, de kicsit azért émelyeg a gyomrom.
Ti micsináltatok volna? Ott hagytatok volna vagy megkerdeztetek volna hogy ő fingott e?
Biztosra tudom hogy nem én figottam.
Mégegyszer leirom NEM KAMU
2023. aug. 14. 18:20
1/23 anonim válasza:
Ugyanazt csináltam volna amit te. Nem kérdeztem volna tőle semmit. Úgy csináltam volna mintha nem vettem volna észre.
2/23 anonim válasza:
Azzal nincs gondod hogy prostozol, de azzal van, hogy a prosti fingott egyet?
3/23 anonim válasza:
Ha egy prosti fingik az k*rva gáz?
4/23 anonim válasza:
Mondjuk ő is ember, a fingást meg aligha tudod irányítani, ez van.
5/23 A kérdező kommentje:
Végülis örülhetek is hogy nem akkor fingott amikor kutyapozban dugtam. De akkor is undi, inkább szolt volna hogy kimegy egy pillanatra
2023. aug. 14. 19:09
6/23 anonim válasza:
Mit ad isten egy Prosti is emberből van és neki is van Bélmozgása
8/23 anonim válasza:
Az nem undi hogy prostizol? Ezek szerint veled csak pénzert szexel egy nő? 🤣
9/23 anonim válasza:
Hát megesik...a szép nők is finganak 🤔
10/23 anonim válasza:
Szerintem véletlen volt, ezért nem tudott volna szólni. Kár ennyire undorodnod, te is fingasz épp eleget, és akkor sem hányod el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!