Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Befingott francia özben egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befingott francia özben egy prosti, ti mitcsináltatok volna? Veletek volt már ilyen? (Nem vicc)

Figyelt kérdés

Mégegyszer mondom NEM vicc, nem szórakozni akarok.

Elmentem egy prostihoz és franciázás közben befingot nem volt hangos inkább olyan hangtalan volna de valamilyen szinten hallottam, de ő nem vette észre hogy én hallottam, tovább szopott, egyszer csak éreztem egy nagy büdösséget és elkezdtem a számon venni a levegőt, de utana megdugtam mert már kifizettem és nem akartam hogy pocsekba menjen a penz de amugy is sexi tedte volt, de kicsit azért émelyeg a gyomrom.

Ti micsináltatok volna? Ott hagytatok volna vagy megkerdeztetek volna hogy ő fingott e?

Biztosra tudom hogy nem én figottam.

Mégegyszer leirom NEM KAMU

2023. aug. 14. 18:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"de ha tényleg az a 2 lehetőség amit le írtam h megvan neki akkor ott bajok vannak"

Ha.

2023. aug. 15. 11:29
 22/23 anonim ***** válasza:
57%
20. Mi köze ennek a fingáshoz?
2023. aug. 15. 12:00
 23/23 anonim ***** válasza:
#22 Nem látod h a 19es válaszára írtam
2023. aug. 15. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!