Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befingott francia özben egy prosti, ti mitcsináltatok volna? Veletek volt már ilyen? (Nem vicc)
Mégegyszer mondom NEM vicc, nem szórakozni akarok.
Elmentem egy prostihoz és franciázás közben befingot nem volt hangos inkább olyan hangtalan volna de valamilyen szinten hallottam, de ő nem vette észre hogy én hallottam, tovább szopott, egyszer csak éreztem egy nagy büdösséget és elkezdtem a számon venni a levegőt, de utana megdugtam mert már kifizettem és nem akartam hogy pocsekba menjen a penz de amugy is sexi tedte volt, de kicsit azért émelyeg a gyomrom.
Ti micsináltatok volna? Ott hagytatok volna vagy megkerdeztetek volna hogy ő fingott e?
Biztosra tudom hogy nem én figottam.
Mégegyszer leirom NEM KAMU
15 van az amikor véletlenül megnyomod a másik hasát és kicsúszik
Meg akkor is előfordul mikor a pasi szét húzza direkt a farpofákat úgy hogy a popsi lyuk is megnyílik na azt benntartani nem tudod
Látható, hogy kik a női felhasználók.
A ti helyzetekben nehéz is lehet megérteni, valóban, csakhogy nektek egyszerű dolgotok van, akkor szexeltek, amikor _kedvetek_ van. Egy férfi viszont akkor, amikor _lehetősége_. És sokan vannak bizony, akiknek egyáltalán nincs.
Szóval írhatjátok, persze, hogy milyen undorító, hogy nem tud pénz nélkül szexhez jutni - de csak azután lenne ez releváns, ha kipróbáltátok, milyen megküzdeni érte, és nem csak elfogadni a kínált ajánlatot.
Ti vajon kiállnátok a próbát, ha nem volna punci a lábatok között? Vagytok olyan színes egyéniségek, lenyűgöző humorral, és elbűvölő kisugárzással, mint amit szintnek állítotok, ami már nem "gusztustalan"? Vagy ha farokkal születtetek volna, rájönnétek, hogy a szex nem is olyan magától értetődő, amit csak az "undorító" emberek nem tudnak pénz nélkül megszerezni?
Egy nőnek a szar poénján is nevetnek ám. Mint egy főnökén az alkalmazottak.
Gyorsan más világban találnátok magatokat egy Tökös csaj szituban. Rájönnétek, hogy a világ nem is olyan kipárnázott, és nem is vagytok olyan "jófejek", mint mutatta felétek a környezetetek, ha nem lenne egyszeriben puncitok.
Mielőtt megkapnám az incelezést: boldog házasságban élek, és van egy gyönyörű kisbabánk is.
--------
"van az amikor véletlenül megnyomod a másik hasát és kicsúszik
Meg akkor is előfordul mikor a pasi szét húzza direkt a farpofákat úgy hogy a popsi lyuk is megnyílik na azt benntartani nem tudod"
Itt viszont egyikről sem volt szó.
#19 ha valakinek tényleg nehéz megküzdenie akkor megértem h ehhez folyamodik de mikor ott lenne rá a lehetősége (most mondok 2 pl)
1. Alakulóban van vagy akár csak beszélget egy lánnyal akinek be jön a pasi és a pasi meg mindenféle ócska nőhöz jár
2. Vagy ha együtt van már a barátnőjével és nem kifogás h nem elég jó az ágyban kivéve ha a csaj tényleg nem akar vele le feküdni és elutasítja a közeledését ilyen téren de ebben az esetben akkor a csajjal van a baj és ilyenkor se kéne qrvahoz folyamodni hanem keresni egy másikat ha nagyon nem megy és nem bírja már akkor nincs más választás
De megértem akik ilyenhez folyamodnak annak nincsenek meg ennyi lehetősége se vagy nem bírja magát elfogadni és inkább nem mer kezdeményezni senkivel de ha tényleg az a 2 lehetőség amit le írtam h megvan neki akkor ott bajok vannak vagy nem elégszik meg azzal a lánnyal és megcsalja vele akkor ne rabolja az idejét keressen valaki mást (mondjuk itt a hűtlen embereket értem akinek nem inge ne vegye magára )
Vannak olyanok akik szórakozásból járnak qrvazni igazából ezekről volt szó nem az akinek tényleg nincs lehetősége rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!