Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek azok a csajok jönnek be jobban akit tangát hordanak vagy azok akik francia bugyit?
Figyelt kérdés
Melyik nő típusról mi a véleményetek?
Ha mondjuk bugyi fétised van, melyik bugyitípust preferálod és miért?
2023. jún. 21. 11:44
1/22 anonim válasza:
Tök mindegy! Úgyis lekerül róla!
2/22 anonim válasza:
Nekem a francia bugyi egyszerűen jobban tetszik :) de hordja azt, amelyiket jobban szereti, nem szólok bele
31F
3/22 anonim válasza:
Nem érdekel a bugyi, hisz marha gyorsan lekerül!
4/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Inkább olyanra gondolok hogy akik tangát hordanak azok esetleg vagányabbak, szex éhesebbek? Akik franciák azok inkább szub beállítotságuak stb. Szóval ha mondjuk visszagondoltok az eddigi partnereitekre akkor milyen arányban mit tudtok róluk elmondani?
2023. jún. 21. 12:06
5/22 anonim válasza:
Nem, hanem azok akik megmutatják a puncijukat a bugyit elhuzva miközben a parkban kiveri kézzel. De mondjuk ilyen nő csak az álmomban van.
6/22 anonim válasza:
Bocsi hogy beletrollkodom nőként. Én francia bugyit szoktam hordani, de nagyon sokszor normál bugyit. Eddig ez senkit nem érdekelt. Mindezek mellett erősen szub vagyok az ágyban, szeretem a durvább szexet, és elég extrém helyeken is szexeltem már. Azért mert kényelmi szempontból jobban szeretem a normál bugyit, nem vagyok nagymama a szexben.
7/22 anonim válasza:
szerintem izgatóbb a tanga, de megértem, hogy sokan nem szívesen hordják
de a franciabugyival sincs bajom
viszont az ilyen pelenkaszerű óriásbugyik, amikben tényleg eltűnik a fenék, azok tényleg nem valami szexik.
8/22 anonim válasza:
Attól függ...látni kell, van akinek ez áll jobban, van akinek az
9/22 anonim válasza:
6. Egyetértek. Ritkábban hordok franciát és tangát, de csak egészségügyi okok miatt. :(
10/22 anonim válasza:
Nincs összefüggés, pusztán vagy praktikai okai, vagy tetszési vágy a meghatarozó ebben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!