Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek azok a csajok jönnek be jobban akit tangát hordanak vagy azok akik francia bugyit?
Melyik nő típusról mi a véleményetek?
Ha mondjuk bugyi fétised van, melyik bugyitípust preferálod és miért?
A feleségem, ha nagyon szexyben akar megjelenni előttem akkor mindíg valami francia bugyit választ. Tudja, hogy ettől mégjobban beindulok.
Imádom a teljes átázásig simogatni rajta, aztán szagolgatni.
Van egy csomó bugyi amit vissza sem adtam neki szex után, hanem eltettem.
Ilyen az esküvőnkön viselt bugyija is meg még jópár neves alkalomkor viselt darab. De a hétköznapokban tangát, mag hagyományos bugyit hord inkább, és nem riad vissza a gombolyaggal játszadozó cicás, meg unikornisos mintáktól sem.
Kérdező az elméleted bukik mert a feleségem tangát hor estére normál bugyit vesz fel alváshoz.
Olyan passzív mint állat.
Az exem franciáthordott ő simán elkapta a kígyót a konyhában és bekapta.
Szóval ez a amilyen Bugyi olyan személyiség nem igazán realizálható.
Ha kedveskedni akarsz egy férfinek akkor kezdeményez szexet vele aztán ha bekapod neki pont nem azt fogja nézni, hogy mi takarja el azt a helyet ahová be akarja tömködni hanem, hogy Minnél előbb megszabaduljon tőle.
Ha megismerjék egy lányt nem tudom még h milyen bugyi van rajta
De szerintem ez a legkevesebb rendes és normáris legyen
Az h milyen bugyit visel kb nem érdekel
Nekem párom brazil fazonú bugyit hord. Tetszik, de pl nekem a tanga jön be leginkább.
De egyébként mindenki azt hord amit ő szeret :)
Az én párom ha csak teheti bugyi nélkül van.
De a fiókjában szinte minden fazon megtalálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!