Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sajnos a kérdés nem vicc vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos a kérdés nem vicc vagy kamu, valós dolog. Tegnap együtt akartam lenni a barátommal (33 éves!) és egyszerűen nem tudtunk együtt lenni,mert nem tudta betenni. Rettentően izzadt, és félt is. Ez mitől van? És mit lehet az ilyennel tenni?

Figyelt kérdés
Először rettenetesen kiakadtam rá,aztán meg az volt az első gondolatom,hogy szakítok vele emiatt. Hogy lehetséges az,hogy egy felnőtt férfi,nem tudja hogyan használja a micsodáját? Még segíteni is próbáltam,irányítani meg minden, de egyszerűen nem ment neki.Nem szerelmes belém,vagy ennyire suta? Komolyan elgondolkoztam azon,ha ennyire szerencsétlen,akkor nem sokat lehet várni tőle a későbbiekben sem. Egyetlen egyszer volt nővel,rajtam kívül pár éve, de az is csak egy futó kaland volt...legalább is ezt mondja,bár ezt sem hiszem el. Mit tegyek? Szakítsak vele emiatt, vagy próbáljuk meg máskor,és ha akkor sem megy,akkor dobjam?
2024. febr. 5. 11:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%

Lehet napi stressz. Illetve az is lehet hogy tényleg egy nője volt neki így nincs elég tapasztalata. Ez pedig ismét stresszt okozhat neki.

Mondjuk ezt nem értem igazából miért kell elzavarni ahelyett hogy türelmes legyél és segíts neki túl lendülni a problémán. Ti nők sem úgy születtek , hogy profin szoptok,vagy rögtön megy a szex elsőre. Nálatok is van akinél évek telnek el mire eljut odáig,hogy zökkenőmentes minden. Mégsincs elzavarva.

Vezesd rá a dolgokra, türelem , beszéljetek róla.

2024. febr. 5. 11:55
 12/31 anonim ***** válasza:
81%

- Bent van?

- Nincs.

- Érdekes, kint sincs!

2024. febr. 5. 12:02
 13/31 A kérdező kommentje:
Én tanítgassam? Persze...
2024. febr. 5. 12:03
 14/31 anonim ***** válasza:
81%

Akkor megfogod a kis kacsóddal csillagom és odateszed ahol a helye van. Képzeldel' én is, meg mindenki más is volt szűz de mégis megtaláltuk valahogy a bejáratot. Ha a pasidnak nem ment akkor tényleg extra balf.sz lehet a fószer.

Döntsd el, hogy szereted és segítesz neki fejlődni, vagy nem szereted és 1-2 felsülés után utilaput kötsz a talpára.

2024. febr. 5. 12:03
 15/31 anonim ***** válasza:
87%
Van ám kamu hiszti...
2024. febr. 5. 12:05
 16/31 anonim ***** válasza:
Egyszer mutasd meg neki utánna talán menni fog neki. Illetve ha pózt váltotok akkor és neki kell pupálni akkor mond neki hogy szereted ennyi ha érti érti ha nem nem.
2024. febr. 5. 12:05
 17/31 anonim ***** válasza:
80%
#13 miért téged is tanított valaki. Illetve egyengetett. Ne legyünk álszentek. Ja hogy ha már neked kell ezt csinálni akkor az gáz.
2024. febr. 5. 12:10
 18/31 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,de egy felizgult férfi nem talál lyukra? Minden valamire való férfi,körberöhögné ha ezt meghallaná.
2024. febr. 5. 12:17
 19/31 anonim ***** válasza:
Hát akkor azok értelmi szinten és agyilag 8 évesek. Ők is bénáztak eleget . De minek írtad ki a kérdést ha minden tanács és segítség neked rossz és fel vagy háborodva.
2024. febr. 5. 12:23
 20/31 anonim ***** válasza:
Nálam volt , mikor szándékosan nem akartam be találni, mert szerettem amikor a barátnőm helyezte be magának .
2024. febr. 5. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!