Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 33 éves férfit felizgat ha egy nő 22 évesen szűz, vagy elijeszti?
Figyelt kérdés
aug. 14. 21:02
12/17 anonim válasza:
Engem elijesztene, de sokat meg nem.
13/17 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a pasik 95%-t izgatja, ha egy lány szűz. Ez valahogy beléjük van kódolva.
14/17 anonim válasza:
Hát, lehet, én a maradék 5%-ban vagyok. (én élvezni akarom a szexet egy jó nővel, nem tapasztalatlant megtanítani szexelni.)
15/17 anonim válasza:
Én is 33 vagyok, annyira nem izgat de valahol jó érzés lenne, hogy én lehetnék az első.
16/17 anonim válasza:
Csak az ilyen lúzer balfaxok gerjednek a túlkoros szüzikékre.
17/17 anonim válasza:
"Miért akarod 22 évesen idősebb pasival elvesziteni a szüzessegedet"
Meg az ilyen irigykedő életképtelenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!