Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem hiszi el sok férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszi el sok férfi hogy vannak nagy étvágyú nők?

Figyelt kérdés
Több helyen is szoktam írni általában engem néznek kamunak és biztosan nem vagyok nő, pedig ez egy általános jelenség. Őszintén, ilyenkor mit várnak az emberek? Hogy rájuk fogok ugrani, amikor párom van? Nem is értem.

szept. 22. 09:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

8-9

Rólatok szól a kérdés

:)

10. Nem reklám, az érmének mindig két oldala van. Valamit valamiért!

szept. 22. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

Engem is kamunak szoktak hinni, amikor érzékibben írok. Pedig egy nő is lehet kiéhezett, csak ezt nem hiszik el.

Ettől még nem kérek privátot. Nem azért írok ide, mert partnert keresek, hanem mert felizgat és kiélem magam vele. Lehetőségem nincs a szexre, akkor legalàbb ennyi legyen. Szexeltem innen is valakivel, de az a korszakom elmúlt.

szept. 22. 15:30
 13/19 gabor49 ***** válasza:
75%
igen vannak olyan nők
szept. 23. 04:34
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Én is ilyen vagyok,de ha ezt leírom mindig azt mondják egy kanos pasi vagyok😂😂
szept. 23. 07:06
 15/19 A kérdező kommentje:
14. Dettó 🤌
szept. 23. 08:43
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Nekem volt olyan barártnőm aki szegénynek, csendesenek mutatta magát. Aztán az első szex után teljesen átváltott és utána majd, hogy nem követelte a szexet. Sokszor este 10 után vagy éjjel mikor már hulla fáradt voltam. Kb sosem volt elég neki és mivel éreztette, hogy ez kötelező teljesen elvette a kedvemet az egésztől.

Szakítottunk és nem bánom ma sem.

szept. 23. 09:15
 17/19 anonim ***** válasza:
27%
Addig kell nekik amig meg nem kapjak
szept. 23. 13:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne egy ilyennel találkozni
szept. 23. 17:12
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen kapcsolatban él az ember. Nekem is volt nagy étvágyú barátnőm akkor elhittem. 15 éve pedig olyan nővel élek aki az utóbbi 10 évben még a szex szó hallatán is öklendezik. Most már nekem is nehéz elhinni, hogy van nagy étvágyú nő. Annak fényében, hogy 8 éve nem szexeltem.
nov. 25. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!