Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, aki szexelt már néger hapsival mik a tapasztalatok, milyen volt, hányszor csináltad vele, ajánlod-e kipróbálni, megérte?
Figyelt kérdés
szept. 21. 14:24
1/8 NemFogodKitalálni válasza:
A testszínükön kívül semmi sem másabb, mint egy fehér férfival. És nem, nem nagyobb a méretük a fehér embereknél.
N
2/8 anonim válasza:
Na végre köszi #1 valaki végre kimondta 🙏
3/8 anonim válasza:
2vel voltam
Az egyiknek 13 cm körüli volt, viszont a másiknak hatalmas, bőven 20 felett. Arra gondoltam, ha ez tövig belém nyomná, instant vetélés lenne ha terhes lennék pl. :D
De halistennek óvatosan bánt vele, jól nyalt, így élvezetes volt. 27N
4/8 anonim válasza:
Nem érte meg, mert kicsi volt neki a legendákkal ellentétben és a testszaga kimondottan kellemetlen volt. Ha meg akarsz felelni a mostani trendeknek és gyűjtöd a trófeákat és érdekesnek akarsz látszani, max. akkor feküdj le velük.
5/8 anonim válasza:
Voltam jópár magyarral és négerrel is. A négerekkel elégedettebb vagyok. Sokkal technikásabbak, vadabbak.
6/8 anonim válasza:
hárommal voltam eddig. Egyet leszámítva kifejezetten jó tapasztalataim voltak. A harmadiknak viszont akkora volt, hogy konkrétan nem fért be sehova.
7/8 anonim válasza:
Nagyon jó volt velük, valahogy teljsen más élmény. Ahogy az 5-ös is írta, van bennük valami ösztönös vadság, és a mozgáskultúrájok is kíváló :)
(A méretekről nem is beszélve)
8/8 anonim válasza:
Nekem volt egy fekete pasim. Ha érdekel, írj rám DM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!