Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, aki szexelt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, aki szexelt már néger hapsival mik a tapasztalatok, milyen volt, hányszor csináltad vele, ajánlod-e kipróbálni, megérte?

Figyelt kérdés

szept. 21. 14:24
1 2
 1/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
75%

A testszínükön kívül semmi sem másabb, mint egy fehér férfival. És nem, nem nagyobb a méretük a fehér embereknél.

N

szept. 21. 14:50
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Na végre köszi #1 valaki végre kimondta 🙏
szept. 21. 16:21
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

2vel voltam

Az egyiknek 13 cm körüli volt, viszont a másiknak hatalmas, bőven 20 felett. Arra gondoltam, ha ez tövig belém nyomná, instant vetélés lenne ha terhes lennék pl. :D

De halistennek óvatosan bánt vele, jól nyalt, így élvezetes volt. 27N

szept. 21. 23:11
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem érte meg, mert kicsi volt neki a legendákkal ellentétben és a testszaga kimondottan kellemetlen volt. Ha meg akarsz felelni a mostani trendeknek és gyűjtöd a trófeákat és érdekesnek akarsz látszani, max. akkor feküdj le velük.
szept. 22. 09:52
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
Voltam jópár magyarral és négerrel is. A négerekkel elégedettebb vagyok. Sokkal technikásabbak, vadabbak.
szept. 24. 09:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
hárommal voltam eddig. Egyet leszámítva kifejezetten jó tapasztalataim voltak. A harmadiknak viszont akkora volt, hogy konkrétan nem fért be sehova.
szept. 24. 11:40
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon jó volt velük, valahogy teljsen más élmény. Ahogy az 5-ös is írta, van bennük valami ösztönös vadság, és a mozgáskultúrájok is kíváló :)

(A méretekről nem is beszélve)

szept. 26. 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:
43%
Nekem volt egy fekete pasim. Ha érdekel, írj rám DM
nov. 15. 14:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Volt egy kalandom egy karibi félvér sráccal, nem konkrétan "néger" volt, de bőrszínre elég hasonló.

Egyszeri alkalom volt, de annak eszméletlen jó, erős, magabiztos, jó testű, technikás pasi volt, nagyon tapasztaltnak tűnt az ágyban.

Persze egyáltalán nem biztos, hogy ennek bármi köze is volt a bőrszínéhez.

nov. 28. 14:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Kollegammal mar szorakoztattuk a felesegemet.....tetszett neki de azert nem volt sokkal ,,nagyobb,,nalam,viszont megorult a fekete/feher felallasert

43F

nov. 29. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!