Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso szexnel nok nem vagytok szegyenlosek egy uj parkapcsolatban?
Figyelt kérdés
szept. 20. 20:29
4/7 anonim válasza:
Nem.De én alapból nem vagyok szégyenlős.A meztelenséget nem a szexualitással kötöm össze.
6/7 anonim válasza:
Volt olyan partner, aki annyira gyönyörűnek látott, kidudálgatott az autóból az ismerőseinek, hogy lássák, vele vagyok...szóval annyira kifejezte és annyiszor elmondta, hogy pont az én alkatom az esete, hogy előtte semennyire se voltam gátlásos. Ő viszont sajnos annál inkább, a szexet is túlizgulta és állandóan aggodalmaskodott és kérdezte, hogy nem zavar-e bizonyos testi hibája. 🙄 Más férfivel meg én voltam ilyen idegesítően kisebbségi komplexusos. Annyira nem volt mellem, hogy volt olyan partnerem, akinek hetekbe telt, mire leimádkozta rólam a melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!