Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthoni,gyors szex mennyire jellemző nálatok?
Tegnap este épp mosogatás közben kapott el az uram hátulról, jó keményen! Max.5 perc lehetett, de nagyon jólesett! Befogta a számat, mert a gyerekek a szobában tévéztek közben.
36N
Megesett már. Hosszú, világosabb hajú nő volt akkoriban a párom, és egy kora nyári délutánon hazaérve valahogy megláttam, hogy a ruhája alatt egy általam még sosem látott, rózsaszín melltartót visel. Egyébként az átlagosnál valamivel nagyobb mellei voltak, mivel ő maga is kicsit teltebb volt, de úgy arányosan.
Egyből kezdeményeztem, ami először egy pillanatra meglepte, de rögtön benne volt a dologban. Így aztán ott, az előszobában, a kulcsra nem zárt, utcára nyíló bejárati ajtó mögött lettünk egymáséi (sorházi lakás). Szerencsére nem jött mondjuk egy futár vagy gázóra-leolvasó, aki szerintem simán benyitott volna, ha a dudálásra, csengőre nem ugrik valaki azonnal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!