Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami általánosan jellemző a dél-kelet-ázsiai lányokban a szex, vagy a testük szempontjából?
Szia, igen van.
Én genetikailag teljesen indonéz származású vagyok, kint is születtem, csak itt élek kiskorom óta.
A dél-kelet-ázsiai lányok 90%-a testre nagyon hasonló, a legfőbb jellemző, hogy az általában vékony alkat, és keskeny derék mellé mindig kifejezetten párnás a csajok pocakja ( az enyém is ). Elég jellegzetes, hogy kifejetetten puha, de sosem folyós, inkább puha, de tömör párnácska, ami viccesen tud rezegni szex közben.
A másik, hogy a kis pocaktól függetlenül, általában bazi nagy a csajok köldöke!
Kifejezetten vicces, hogy rendszerint pici a testalkatunk, de a köldökünk aránytalanul nagy, és mély XD
Nagyon elterjedt ezért, hogy a fiú oda élvez, nagyon adja magát :D
Ezen felül, általában jó nagyok mellek, szintén aránytalanul nagyok a testhez, viszont előny, hogy ritkán lógnak, még ha hatalmas is, akkor is kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!