Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a vékony nők csak a testükèrt kell a férfiaknak?
Elsősorban igen. Amiért a nőknek a nagy farkú vagy izmos pasi.
A testet látod meg először.
Ha a személyisége aranyos akkor a test lesz az extra és a belső amit szeretni fog a pasi
Szerintem a férfiaknak mindig csak a test kell, nem hiszem, hogy nekik a belső is fontos. Nézd meg, itt is írják sokan, hogy megfogta őket a nő a testével.
Szóval tök mindegy, higy nézel ki, abban biztos lehetsz, hogy a férfi csak dugni akar. Aztán vagy veled marad tovább, mert nincs kedve tovabbi hódításokhoz (vagy melletted hódít tovabb másokat) vagy tovább áll.
Nekem alapból a vékonyabb nők jönnek be , azokhoz vonzódom leginkább .
Egyébként meg a külső megfog , még a belső megtart !
Azokkal még szexelni sem tudtam.
Szerintem a nőknek mindig csak a pénz kell, nem hiszem, hogy nekik a belső is fontos. Nézd meg, itt is írják sokan, hogy megfogta őket a férfi a pénzével.
Szóval tök mindegy, hogy nézel ki, abban biztos lehetsz, hogy a nő csak a pénzt akarja. Aztán vagy veled marad tovább, mert nincs kedve tovább keresni gazdagabbat (vagy melletted mást is bolondít a pénze miatt) vagy tovább áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!